Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Στα μπλόκα από αύριο και οι αγρότες της περιοχής του Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Ραντεβού στην παλιά εθνική οδό Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Αντιγόνου,  έδωσαν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής Αμυνταίου, μετά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Διοικητικών Συμβουλίων των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Ομάδων Παραγωγών της Περιοχής Αμυνταίου, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Γενάρη στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
  

  Στη συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν μαζικά οι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής, αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη των κινητοποιήσεων και στην περιοχή Αμυνταίου, να γίνει αύριο Σάββατο 23 Γενάρη και ώρα 11:00 από τον κόμβο του Αντιγόνου, όπου θα συγκεντρωθούν και θα παρατάξουν τα αγροτικά τους μηχανήματα, συμμετέχοντας έτσι στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις όλων των κλάδων για τα ληστρικά μέτρα της κυβέρνησης που αφορά το φορολογικό και ασφαλιστικό.


  Την συμπαράσταση στους ξεσηκωμένους αγρότες, δήλωσαν, ο Εμπορικός κόσμος της πόλης, που σύμφωνα με τον Πρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου, Βασίλη Μπούτση, θα συμμετέχουν ενεργά στο πλευρό των αγροτών, καθώς και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, όπως δήλωσε το μέλος του, Μάκης Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.