Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Κάναμε γάργαρα το «ηλίθιε»…  Ο Σόϊμπλε, δεν είπε τυχαία τη γνωστή φράση που είπε. Την είχε προγραμματισμένη για να την πει. Ήθελε να στείλει μήνυμα και να προκαλέσει συνέπειες.
  
  Με τη φράση αυτή δεν προσέβαλε μόνο τον Τσίπρα ως πρόσωπο. Προσέβαλε τον Έλληνα πρωθυπουργό και μέσω αυτού τον ελληνικό Λαό ο οποίος είναι στους δρόμους και αρνείται να δεχτεί την εφαρμογή των συμφωνηθέντων ερήμην του.
  Και ενώ υπήρξε αυτή η προσβολή, παρακολουθούμε το εγχώριο σύστημα να προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του λαού, παριστάνοντας ότι ήταν περίπου μια «φιλοφρόνηση».
  Από την άλλη, υπάρχουν και κάποιοι πολιτικά ανεγκέφαλοι της αντιπολίτευσης, οι οποίοι χαίρονται, θεωρώντας ότι είναι προσωπικό τσαλάκωμα του Τσίπρα από τους «φίλους» τους Γερμανούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.