Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Με τον διορισμό της «μαμάς» και του «αδελφού» ξεκίνησε το 2016…



  Νέα «υπόθεση» προσλήψεων Συριζαίων είδε το φως της δημοσιότητας!!!
  
  Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, μια εβδομάδα αφού ο Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος ανέλαβε καθήκοντα γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε ο διορισμός της μητέρας του στο υπουργείο Υγείας και του αδελφού του στο Μέγαρο Μαξίμου.
  Ο αδελφός του Ιάσονα λέγεται Ορέστης Σχινάς Παπαδόπουλος και διορίστηκε ειδικός σύμβουλος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού την 1η Δεκεμβρίου 2015. Δηλαδή, μια εβδομάδα μετά την ανάδειξη του αδελφού του ως νέου γραμματέα του κόμματος.
  Η μητέρα του λέγεται Ξανθή Παπαδοπούλου και είναι δικηγόρος, μέλος του Συντονιστικού Τμήματος Δικαιοσύνης και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι διορισμένη ως ειδική σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανδρέα Ξανθού.
  Ο πατέρας του, κ. Στάθης Σχινάς είναι οικονομικός αναλυτής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
  Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι και μία φίλη του γραμματέα του κόμματος, η 25χρονη Χρύσα Πάντου, διορίστηκε και εκείνη ως μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, όπου εργάζεται η μητέρα του, ενώ πλέον είναι διορισμένη στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Η κ. Πάντου έχει σπουδάσει νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

  Και η ακόμη μεγαλύτερη ειρωνεία;
  Μόλις την περασμένη Παρασκευή, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το Ασφαλιστικό που καταθέτει η κυβέρνηση, την οποία καλεί «να λάβει μέριμνα για τους νέους εργαζόμενους και ανέργους.
  Τη στιγμή που η ανεργία των νέων αγγίζει το 60% και η πλειοψηφία των νέων εργαζομένων βρίσκεται κάτω από καθεστώς μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας, βιώσιμο μπορεί να είναι μόνο εκείνο το Ασφαλιστικό που θα δίνει τη δυνατότητα εργασίας στους νέους κάτω από συνθήκες πλήρης (sic) και σταθερής απασχόλησης».
  Ο,τι ακριβώς κάνει και ο πρωθυπουργός Τσίπρας, δηλαδή, ο οποίος καταγγέλλει τα ρουσφέτια και το κομματικό κράτος τη στιγμή που διορίζεται ακόμη και η σύζυγος του ξαδέλφου του...

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ
    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ
    ΡΑΒΟΥΝ ΜΕ ΚΟΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.