Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Κέντρο Υγείας Αμυνταίου - Εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς και παραλαβή του νέου ασθενοφόρου… (ΒΙΝΤΕΟ)




  Τριάντα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου άνοιξε τις πύλες του για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Τριάντα χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς στο τομέα της υγείας και της συνεχούς παροχής των υπηρεσιών, όλο το 24ωρο και όλο το χρόνο, ώστε να λύνεται κάθε πρόβλημα υγείας σε τοπικό επίπεδο και να αποφεύγεται η μη αναγκαία προσφυγή στα κοντινά νοσοκομεία.

  Με την ευκαιρία της επετείου αυτής, όπως επίσης και της επίσημης παραλαβής του νέου υπερσύγχρονου ασθενοφόρου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον χώρο του ιδρύματος, το μεσημέρι της Τρίτης 27 Οκτωβρίου.

  Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, ο βουλευτής Φλώρινας, Κώστας Σέλτσας και ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, Κώστας Μωϋσιάδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Τοπάλης, η Διοικητής του Γ.Ν. Φλώρινας, Παρασκευή Κετσετζή, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, οι τέως Δήμαρχοι, Γιάννης Στάϊος και Γιάννης Λιάσης, καθώς και όλοι οι εν ενεργεία αλλά και διατελέσαντες γιατροί και νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας.

  Κατά την ομιλία του ο Διευθυντής του Κ.Υ., ιατρός Άγγελος Ρακόπουλος, έκανε αναφορά σχετικά με την απόκτηση μέσω ΕΣΠΑ του νέου, κατάλληλα επανδρωμένου και εξοπλισμένου ασθενοφόρου, που θα καλύπτει σε 24ωρη βάση τις ανάγκες των δημοτών του Αμυνταίου και των κατοίκων των γύρω περιοχών που θα χρειαστούν άμεση και ασφαλή διακομιδή.

  Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαχρονική παρουσία και το ρόλο που διαδραματίζει στην κοινωνία το Κέντρο Υγείας, καθώς και για τις  σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε και  προσφέρει στην πρωτοβάθμια περίθαλψη των ασθενών της ευρύτερης περιοχής.

  Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στην αναγκαιότητα της στελέχωσης με ιατρικό προσωπικό του ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου, έτσι ώστε να προσφέρει και αυτό τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους ασθενείς που έχουν την ανάγκη του.

  Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Αγάπιος Γαβριηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα σχέδια και την προοπτική για το αύριο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στη περιοχή και την Δυτική Μακεδονία γενικότερα.

  Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση που παρέθεσε η Δ/νση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας στους παρευρισκόμενους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.