Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Γενέθλια ενός χρόνου για τον Κώστα Θεοδωρίδη…



Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
  Συμπληρώσαμε αισίως ένα χρόνο θητείας από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως Δημοτική Αρχή.
  Ένας χρόνος σκληρής και συλλογικής δουλειάς, σωστού προγραμματισμού για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και συντονισμένων ενεργειών για την επίτευξη των προεκλογικών μας δεσμεύσεων.
  
  Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες συνεχίζουμε απρόσκοπτα την προσπάθειά μας, για να γίνει ο Δήμος Αμυνταίου, ένας Δήμος ζωντανός, με υπηρεσίες, έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών και ωφελούν πολλαπλά την κοινωνία.
  Οι παρούσες οικονομικές συνθήκες δεν θα αποτελέσουν για εμάς άλλοθι. Ευελπιστούμε ότι με τη συμμετοχή των ενεργών και ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, θα συνεχιστεί το  όραμα και ο  αγώνας μας για ένα καλύτερο μέλλον  για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος

6 σχόλια:

  1. Όντως πέρασε ένας πολύ επικοδομιτικός χρόνος και πιστεύω ότι έχει φανεί κάποια σοβαρή αλλαγή,σε σχέση πάντα με την προηγούμενη αρχή!Υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν εντατικλά και πολύ ικανοποιητικά!Μακάρι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως φαίνονται οι αλλαγές.. Όλοι οι αντιδήμαρχοι, και ο δήμαρχος βόλτες με τα αυτοκίνητα του δήμου, σκουπίδια παντού, οι νέοι παιδικοί σταθμοί άγνωστο αν λειτουργήσουν φέτος, και επισκευές δημοτικών κτηρίων απο τα ίδια άτομα ( αλήθεια τα υλικά απο ποιο μαγαζί). Α για την τηλεθέρμανση και τις νέες συνδέσεις κανεις δεν ξέρει ποτε θα λειτουργήσει. Μάλλον κατα το τέλος της πενταετίας για να έχουν και προεκλογικό χαρτί κάτω απο το μανίκι! Άξιοι της μοίρας μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να αδειασει την βεγοριτιδα ετρεχε τοσο πολυ που που ειναι ακομα ιδρωμενος,
    να προσεχουμε να μην μας κρυωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....Και ουτε προχωρησε το σωτηριο εργο των ..αυτονομων τηλεθερμανσεων με βιομαζα..που τωρα θα ζεσταινει τα χωρια μας αν δεν μαυριζαμε με φουμο τον Ιωσηφιδη..Αλιμονο στον τοπο...τσ..τσ..τσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα λάθος που θα το πληρώσει η περιοχή πολυ ακριβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την πατήσαμε ασχημα. Και τα ωραια ειναι ακομα μπροστα μας.
    Αυτο που ενοχλει πραγματικα είναι το προκλητικο θρασος με το οποιο καταστρεφει τη περιοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.