Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό…



  Σταθερά και διαχρονικά προσανατολισμένο στον κοινωνικό του ρόλο, το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας της AUTOVISION, στήριξε με την παρουσία του, τόσο τις πρόσφατες εκδηλώσεις των αγώνων μοτο - κρος που διοργανώθηκαν από τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Εορδαίας (Α.Μ.Ο.Ε «Φίλιππος»)
  σε συνεργασία με το Λ.Κ.Δ.Μ στις 9 και 10 Μαΐου στην πίστα της ΔΕΗ στην τοπική κοινότητα Αγίου Χριστοφόρου Εορδαίας, όσο και τους αγώνες του 1ου Ράλλυ Σπρίντ Καστανιάς που πραγματοποιήθηκαν στις 13 και 14 Ιουνίου στον Πολύμυλο, από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας.
  Το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο  χιλιόμετρο  της  Εθνικής οδού  Πτολεμαΐδας-Φλώρινας,  θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικούς τους αγώνες  αυτούς για την προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θέλει και δημοσίως να συγχαρεί τους διοργανωτές-τοπικούς συλλόγους για την άψογη οργάνωση και επιτυχία των αγώνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.