Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Πότιζε εσύ …κορόιδο!!!



  Το απαράδεκτο φαινόμενο του παρκαρίσματος των αυτοκινήτων και ημιφορτηγών στην πρασινάδα του κεντρικού πάρκου του Αμυνταίου, συνεχίστηκε με «μεγάλη επιτυχία» και αυτή την Δευτέρα, ημέρα διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς της πόλης.
  
  Οι «προνομιούχοι» κάτοχοι αυτοκινήτων που επισκέπτονται αυτή τη μέρα το Αμύνταιο, δεν χάνουν ευκαιρία να παρκάρουν κάτω από τα δέντρα του πάρκου, για να διατηρήσουν το όχημα τους δροσερό, αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλούν στο «πολύτιμο» για την εποχή μας γρασίδι, μιας και λόγο έλλειψης υπαλλήλων του Δήμου, με νύχια και με δόντια διατηρείται «πράσινο».

  Βέβαια, υπάρχουν και οι εξυπνοτερότεροι, οι οποίοι για να πιουν το καφεδάκι τους στα κεντρικά καφέ, στον πεζόδρομο μπροστά από την ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα, παρκάρουν προκλητικά πάνω στο εκεί παρτέρι, που κάποτε ήταν γεμάτο γκαζόν!!!
  Πότιζε εσύ …κορόιδο…

8 σχόλια:

  1. μεταξυ μας τωρα...αυτοι φταινε ή τα ανυπαρκτα προστατευτικα τοιχια για να αποτρεπεται ετσι η εισοδος των αυτοκινητων στο χωρο του γκαζον? και δε μιλαμε για ενα προβλημα που ξεκινησε σημερα αλλα για κατι που συμβαινει εδω και μια δεκαετια περιπου...μην παριστανετε οτι γεννηθηκατε χθες στο Αμυνταιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ πρεπει να εισαι πολυ γκιουμι που λεμε στο χωριο μου.....οχι ρε φταιει η Μερκελ και το ΔΝΤ ακου εκει δεν εχει τοιχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι γκιουμι να ειμαι βρε αγορι μου! πηγαινε να το δεις και μονος σου! ελεος πια μην παριστανετε οτι ζειτε σε αλλον πλανητη αμεσως ετοιμοι για ειρωνεια για να ριξετε το επιπεδο στη συζητηση.λεω ψεματα δηλαδη οτι εχει γκρεμιστει το τοιχιο ή οχι??? πηγαινε να το δεις και να καταλαβεις οτι ειναι σαν να σου λεει ελα και παρκαρε μεσα!

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή φίλε 8:12 μ.μ.,χρειάζονται τοιχεία;Θα έλεγα ότι χρειάζεται συνείδηση!Μα θα μου πεις που να βρεθεί αφού οι περισσότεροι από μας βλέπουμε μόνο την καμπούρα του μπροστινού μας και όχι την δική μας!Μάλλον θα πρέπει η Αστυνομία να πάρει αυστηρά μέτρα και να αρχίσει επιτέλους να κόβει πρόστιμα!Βλέπουμε ότι καθημερινά δύνεται ένας αγώνας από τον δήμο για να ομορφαίνει ο τόποε και να γίνουν ομορφότερα τα πάρκα μας,αλλά δεν υπάρχει καμμία εκτίμηση στον αγώνα!Είμαστε για φτύσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΡΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΙΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΓΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ

      Διαγραφή
  4. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΛΠ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τυφλους στο Αμυνταιο γεματοι ειμαστε παντως....

      Διαγραφή
    2. Η αστυνομία πρεπει να αρχίσει να κόβει κλεισεις αλλά σαν κλασικοί μαλακές θα τους βριζουμε λες κ φταίνε αυτοι κ όχι εμείς κ όσο για τα πλακάκια πρεπει να τα τυρουμε κ όχι να λέμε δεν έχει τυφλούς αυτή η χαζομαρα μας έφαγε

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.