Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Μια σημαντική επίσκεψη στο Αμύνταιο…



  Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποδέχτηκε πρόσκληση του Δημοτικού Συμβούλου, Μπάντη Ιορδάνη, για να επισκεφθεί το Δήμο Αμυνταίου.
  
  Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στη γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ Α.Ε., όπου εκεί πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον τρόπο συγκομιδής - παραγωγής- ποιότητας ελέγχου- προώθησης - τιμολογιακής πολιτικής – marketing, καθώς και την αναπτυξιακή πολιτική της εταιρείας.

  Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, όπου είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με μέλη του ομίλου καθώς επίσης τους πρόσφερε ενημερωτικό υλικό του Δήμου, καθώς και φυσικά μεταλλικά νερά Ξινού Νερού.
  Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών όπου εκεί τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πετρών, Κυριακόπουλος Γρηγόριος, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Πετριέων Γη, Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιος, ο πρώην Πρόεδρος, Χατζηκωνσταντίνου Αλέξανδρος, ο Τοπικός Σύμβουλος, Ρώμας Ευάγγελος, καθώς και  αρχαιολόγος του Υπουργείου Πολιτισμού που έκανε και την ξενάγηση.
  Τρίτη και τελευταία στάση ήταν στο κτήμα πιπεριάς Ναουμίδη, μια εξαγωγική μονάδα πρότυπο στην πιπεριά Φλωρίνης, όπου υπήρξε και γευσιγνωσία παράλληλα με την ομιλία για την εταιρεία και την ανάπτυξη της.
  Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος όμιλος είχε επισκεφθεί πριν δύο χρόνια με πρωτοβουλία του κ. Μπάντη το οινοποιείο κτήμα Άλφα, το Νυμφαίο και το Λέχοβο.
  Τα 63 άτομα του ομίλου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή καθώς και για το τουριστικό προϊόν που προσφέρει.

3 σχόλια:

  1. Ολοι οι μεγαλοι επιχειρηματιες της περιοχης μαζευτηκαν...(βλ. Ντανης κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.49 EΣΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?ΤΟ ΟΤΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΑ 63 ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ?ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Υ.Γ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.