Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Πολλοί ψίθυροι ακούγονται για τοποθετήσεις υποψηφίων, μη εκλεγέντων βουλευτών, σε καίριες θέσεις διοικήσεων Νοσοκομείων, Υπουργείων κ.α…  Δεν θα υπεισέλθω σε θέματα προσόντων των υποψηφίων γιατί δεν είναι αρμοδιότητά μου να τα κρίνω, αλλά όμως γνωρίζω πολύ καλά από όσα άκουγα από τον Τάσο, ότι δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να μην διοριστούν σε διάφορες θέσεις μη εκλεγέντες βουλευτές, θέση την οποία υποστήριζε ένθερμα και έλεγε ότι εμείς δεν θα κάνουμε ότι κάνανε οι προηγούμενοι.
  

  Εύχομαι λοιπόν να επαληθευτεί και οι ψίθυροι να μείνουν μόνο ψίθυροι, γιατί στις επόμενες εκλογές τα κριτήρια υποψηφιοτήτων δεν θα είναι πολιτικά αλλά επαγγελματικής αποκατάστασης και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα υποπέσει στο ίδιο λάθος με τους προηγούμενους.


Η σύντροφος του Τάσου Τσαούσογλου
Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.