Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

3η θέση στην Κεντροδυτική Μακεδονία για το τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας...



  Μεγάλη επιτυχία για την Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο 2ο Ενωσιακό  Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής  Μακεδονίας που έγινε το Σάββατο 04 Απριλίου  2015 στην Αριδαία.
  
  Συγκεκριμένα η αθλήτρια του συλλόγου, Κουτσοτόλη Ελευθερία, που αγωνίστηκε στην κατηγορία μέχρι 12 χρονών, παίζοντας  πολύ καλό τένις έφτασε στον ημιτελικό της διοργάνωσης  με ένα byes και δύο νίκες επί των αντιπάλων Γιαννακούδη Ε. και Ν. Γεωργοπούλου.
  Στον ημιτελικό  που έγινε στο μπαλόνι της Πτολεμαΐδας την Μ. Πέμπτη λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών η αθλήτρια της Λέσχης ηττήθηκε από την Γεωργιάδου Μ. της Αριδαίας, που ήταν και η τελική νικήτρια των αγώνων.
  Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και η αθλήτρια Ιωσήφ Ελευθερία, που έχασε στον γύρο των 32 από την Γεωργιάδου Μ. της Βέροιας παρά την πολύ καλή προσπάθεια που κατέβαλε.
  Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τις αθλήτριες για την επιτυχία και την προσπάθεια που κατέβαλαν.
  Από το Δ.Σ. της Λ.Π.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.