Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Εκδήλωση κατά της σχολικής βίας - «Γέφυρες χτίζουμε - φράγματα γκρεμίζουμε» βροντοφώναξαν τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον καθώς και η συμμετοχή των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Δ.Κ. Αμυνταίου, στην εκδήλωση με θέμα την  Ενδοσχολική  Βία «Γέφυρες χτίζουμε - φράγματα γκρεμίζουμε», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, από τις Ομάδες Δράσεων Πρόληψης του Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικών Σχολείων Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Χαιρετισμό απεύθυναν, ο Δ/ντης του 1ου Δημ. Σχολείου, Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο αντιδήμαρχος Μάκης Θεοδωρίδης, ο Δ/ντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, η Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλος 1ης Ε.Π. Φλώρινας και η Στέλλα Κασίδου, Σχολική Σύμβουλος 2ης Ε.Π. Φλώρινας, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο Αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Ακριτίδης, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Π.Ε. Φλώρινας, η υπεύθυνη σχολικού παρατηρητηρίου κα Ζάχου, Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων της περιφέρειας και πολλοί εκπαιδευτικοί.

  Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση ήταν στην ουσία ένα βιωματικό εργαστήριο με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, που με διάφορα σκετς και διαλόγους, παρουσίασαν τις διάφορες μορφές του φαινομένου της σχολικής βίας, τις αιτίες, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.