Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Εγκαινιάζεται εργοστάσιο που παράγει «κατουρημένες ποδιές» στο Αμύνταιο…  «Η ανάκαμψη για το Αμύνταιο δεν έρχεται απλώς, η ανάκαμψη είναι ήδη εδώ»!

  Με τα λόγια αυτά θέλησε να δώσει το στίγμα για την μελλοντική επένδυσή του ο επιχειρηματίας κ. Τσίσας* και την κατασκευή του νέου εργοστασίου του στη βιομηχανική ζώνη του Αμυνταίου.  Η καινοτόμος αυτή παραγωγική μονάδα θα κατασκευάζει αποκλειστικά «κατουρημένες ποδιές», χρησιμοποιώντας τα τελευταία και πιο εξελιγμένα συστήματα παραγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος.

  «Η μονάδα παραγωγής είναι εντελώς αυτοματοποιημένη. Τα προϊόντα μας δεν τα ακουμπάει ανθρώπινο χέρι αλλά ούτε κανένα άλλο μέρος του σώματος» δήλωσε ο νέος διευθυντής παραγωγής του εργοστασίου Ν.Π., μιλώντας στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ.

  Η νέα μονάδα, υπολογίζεται πως θα δώσει εργασία σε πάνω από 1.500 ανέργους της περιοχής, αφού καθημερινά η ζήτηση για κατουρημένες ποδιές αυξάνεται και άρα χρειάζεται η απαραίτητη πρώτη ύλη.

  Ρωτήσαμε τον κ. Τσίσα γιατί προχωρά σε αυτό το εγχείρημα, σε αυτή τη χρονική συγκυρία (μετά τις εκλογές) και τι προσδοκά από αυτό.

  Η απάντησή του δείχνει έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει τις ανάγκες του καταναλωτή:

  «Είχα προτείνει και στο πρόσφατο παρελθόν το πρωτοποριακό αυτό προϊόν, σε εκείνους που ήλπιζαν να βρουν δουλειά (με σίγουρο μεν, αλλά μικρό μεροκάματο).

  Πράγματι, τότε, αυτό ήταν πολύ δύσκολο και οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε απαραιτήτως να φιλήσουν κατουρημένες ποδιές για να εργαστούν.

  Σήμερα, η ανάγκη για κατουρημένες ποδιές είναι πάλι στο προσκήνιο...».
* Αναφέρεται το ψευδώνυμο του επενδυτή, μετά από δική του επιθυμία…Αν χρειάζεστε κατουρημένες ποδιές, μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια ΕΔΩ…

Καλή Πρωταπριλιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.