Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σήμερα αποφασίζουν οι Δήμαρχοι για τα Ταμειακά διαθέσιμα - Κ. Θεοδωρίδης: Θα δώσουμε το 50% των χρημάτων που έχει ο Δήμος, μόνο αν… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Την άποψη να κατατεθούν από τον Δήμο Αμυνταίου πάνω από το 50% των διαθέσιμων χρημάτων που έχει ο Δήμος στην Τράπεζα της Ελλάδος, εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, δηλώνοντας ότι αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση που ξεκαθίσει η Κυβέρνηση ότι πρόκειται για «εθνικό ζήτημα»…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Να επισημάνουμε ότι σήμερα Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), θα πραγματοποιήσει Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο.

  Σε αυτό αναμένεται να ενημερωθούν τα μέλη της για το περιεχόμενο της συνάντησης με τον πρωθυπουργό σε σχέση με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων, στην Τράπεζα της Ελλάδας.

  Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να καθοριστεί και η μελλοντική στάση των δημάρχων.

  Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, μετά τη συνάντηση που είχε ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΔΣ, με τον πρωθυπουργό, δήλωσε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να παύσει τέλος Ιουνίου, η ισχύς της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Ανέφερε δε ότι η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα είχε «θετικό πρόσημο».

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.