Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση - αφιέρωμα για τα ενενήντα χρόνια από τη γέννηση του ποιητή, Μ. Αναγνωστάκη στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, η εκδήλωση - αφιέρωμα για τα  ενενήντα χρόνια  από τη γέννηση του ποιητή, Μανόλη Αναγνωστάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Το αφιέρωμα περιλάμβανε μελοποιημένη ποίηση, από μαθητές και καθηγητές του Ωδείου Φλώρινας - Παράρτημα Αμυνταίου, ανάγνωση ποιημάτων από τους μαθητές του Γυμνασίου Αμυνταίου και προβολή βίντεο (αποσπάσματα με τον ίδιο τον ποιητή).

  Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος, επίκουρος καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και η Άννα Πολατίδου, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας, Διδάκτορας Παιδικής Λογοτεχνίας.

  Την εκδήλωση, που συνδιοργάνωσε το Γυμνάσιο Αμυνταίου με το Ωδείο Φλώρινας, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κ. Θεοδωρίδης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φλώρινας,  ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου και πλήθος εκπαιδευτικών, μαθητών και πολιτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.