Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Χορήγηση αδείας χρήσης κοινόχρηστων χώρων στον Δ. Αμυνταίου…



  Σας παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε το ενδιαφέρον σας για την παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου προκειμένου να τοποθετήσετε εμπορεύματα ή τραπεζοκαθίσματα για το έτος 2015.
  
  Σε περίπτωση ενδιαφέροντος να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Δήμου ώστε να υποβάλετε αίτηση μαζί με φωτ/φο του τοπογραφικού σχεδιαγράμματος με τα τ.μ. της άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου έως τις 15/04/2015,προκειμένου η άδεια να εκδοθεί το συντομότερο έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους ελέγχους της Αστυνομίας.
  Σας ενημερώνουμε ότι η χρήση κοινόχρηστου χώρου, χωρίς αντίστοιχη αίτηση, θα θεωρηθεί ως αυθαίρετη χρήση του χώρου με αποτέλεσμα να επιβληθεί εκτός του αναλογούντος τέλους και χρηματικό πρόστιμο διπλάσιο του ανωτέρου τέλους.
  Τέλος σας γνωρίζουμε ότι οφειλές προηγούμενων ετών από χρήση κοινόχρηστου χώρου πρέπει να εξοφληθούν προκειμένου να σας χορηγηθεί η άδεια έτους 2015.
  Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.