Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Το Ι. ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας, για την οδική ασφάλεια στα παιδιά…



  Στο πλαίσιο της διαρκούς και σταθερής εκστρατείας του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας της AUTOVISION, για τα μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εμπέδωση της οδικής συνείδησης και συμπεριφοράς σε όλους τους πολίτες, πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η ενημέρωση και οδική ασφάλεια στα παιδιά και τη νέα γενιά του τόπου μας.
  
  Σύμφωνα με σχετικά στατιστικά στοιχεία, περισσότερα από 500 παιδιά χάνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο την ζωή τους από τροχαία, ενώ αρκετές χιλιάδες παιδιών τραυματίζονται, με αποτέλεσμα πολλά εξ αυτών να μένουν παράλυτα, να ακρωτηριάζονται και να αντιμετωπίζουν σειρά προβλημάτων σε όλη την ζωή τους.
  Ουσιαστικός  παράγοντας στην κατεύθυνση αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος, είναι η βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς των παιδιών και της νέας γενιάς γενικότερα, κάτι στο οποίο μπορούν να συμβάλουν ιδιαίτερα τα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής, με την λειτουργία τους στην Δυτ. Μακεδονία και τις διάφορες δραστηριότητες που μπορούν να οργανώσουν.
  Η σωστή κυκλοφορίας μας ως οδηγοί και πεζοί, θεωρείται ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας της AUTOVISION, που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαϊδας - Φλώρινας, δηλώνει ότι είναι στην διάθεση οποιουδήποτε φορέα  και υπηρεσίας στη  Δυτ. Μακεδονία, για συνεργασία  και συμμετοχή σε σχετικές  πρωτοβουλίες  που θα  αφορούν την οδική ασφάλεια και την  μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.