Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση Γυναικών Καλλιτεχνών στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό η 5η έκθεση Γυναικών Καλλιτεχνών, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στο παλιό 1ο Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
  

  Πρόκειται για μια έκθεση – θεσμό για την περιοχή, που σκοπό έχει την προβολή της Γυναικείας Καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης.

  Η συμμετοχή των Γυναικών είναι και την φετινή χρονιά αξιόλογη, τόσο όσον αφορά στον αριθμό των συμμετοχών και καλύπτουν διαφορετικές τέχνες και τεχνικές (γλυπτική, ζωγραφική, φωτογραφία, κολάζ, κόσμημα κα)  αλλά και όσον αφορά στην πρωτοτυπία και στην ευαισθησία των έργων.

  Η διοργάνωση της έκθεσης αποτελεί μια ομαδική προσπάθεια των γυναικών του διευρυμένου Δήμου Αμυνταίου και θα λειτουργήσει έως και την Κυριακή 8 Μαρτίου.

  Το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.