Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Νέες διακρίσεις για την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ»…



  Μετά την Πτολεμαΐδα και την κατάκτηση 7 μεταλλίων στο Κύπελλο Καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών Βορείου Ελλάδος, η Ακαδημία πολεμικών τεχνών «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ», σημείωσε νέες επιτυχίες στην αντίστοιχη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας την Κυριακή 8/3.
  
  Το παρόν στα αγωνίσματα του kata & kumite έδωσαν 22 σύλλογοι και 408 αθλητές και όλοι οι αγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για μια θέση στο βάθρο.
Οι αθλητές της Ακαδημίας πολεμικών τεχνών «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ», υπό την καθοδήγηση του προπονητή Σάββα Στεφανίδη, κατέκτησαν συνολικά 9 μετάλλια, εκ των οποίων 4 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο.  
  Αναλυτικά Συμμετοχές & Διακρίσεις:
ΧΑΤΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ - κατηγορία μαύρη ζώνη Κορασίδων - 1η θέση kata
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ - κατηγορία  μαύρη ζώνη Κορασίδων - 1η θέση Kumite & 3η θέση kata
ΚΑΓΔΗΣ ΗΛΙΑΣ - κατηγορία έγχρωμη ζώνη παίδων - 1η θέση kata
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - κατηγορία έγχρωμη ζώνη παίδων - 2η θέση kata
ΣΛΙΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - κατηγορία έγχρωμη ζώνη παίδων – 1η  θέση kata & 2η θέση Kumite
ΜΠΟΥΙΚΛΗΣ ΗΛΙΑΣ  - κατηγορία έγχρωμη ζώνη παίδων – 2η  θέση kata & 2η θέση Kumite
  Ο προπονητής της Ακαδημίας Καράτε «Ο Αμύντας», Σάββας Στεφανίδης, σχολίασε:
  «Τα παιδιά είναι αξιέπαινα για την προσπάθεια και τις διακρίσεις που σημείωσαν σε μια ανταγωνιστική διοργάνωση, όπως είναι αυτή του Κυπέλλου Καράτε εγχρώμων & μαύρων ζωνών Βορείου Ελλάδος. Οφείλω να συγχαρώ και τους γονείς των παιδιών για τη στήριξη που παρέχουν στους μικρούς αθλητές, καθώς και για τυπικότητα που επιδεικνύουν στο πρόγραμμα της Ακαδημίας. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και να διατηρήσουμε τα τμήματα μας σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο».
  Σημειώνεται ότι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε Παίδων-Κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων το διάστημα 14-15/3, το σύλλογο θα εκπροσωπήσει η αθλήτρια Στεφανίδου Χρυσούλα, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν τις προσπάθειες της.   


ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ''Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ''
-ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1989- ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ¨ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΄΄
ΤΗΛ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6977126639


Ρεπορτάζ
Γιώργος Θεοχαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.