Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

11ο Κύπελλο Καράτε Τοπικής Επιτροπής Βορείου Ελλάδας…  Με γεμάτες βαλίτσες γύρισαν οι αθλητές του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας από το 11ο κύπελλο καράτε της Τοπικής Επιτροπής  Βόρειας Ελλάδας, που έγινε στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας την Κυριακή 8/3/2015.


  Τους αγώνες διοργάνωσε ο σύλλογος “ΕΡΜΗΣ” Βέροιας με συνδιοργανωτές την ΤΕΒΕ και τον Δήμο Βέροιας, υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ.
  Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν μεγάλη, 408 αθλητές από 22 Συλλόγους. Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙNΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών και πήραν 12 μετάλλια εκ των οποίων 2 χρυσά 4 ασημένια και 6 χάλκινα. Συγκεκριμένα οι αθλητές του Συλλόγου πήραν:
Χρυσά: Τουμπαρίδης Παναγιώτης kata παίδων 2006 και Βασιλειάδου Βασιλική kumite κορασίδων 2004 -40kgr.
Ασημένια: Φορτωμάρη Αλεξάνδρα kata κορασίδων 2006, Χρήστου Ραφαηλία kata κορασίδων 2006, Βασιλειάδης Στέργιος kumite παίδων 2002 +55kgr και Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία kata γυναικών.
Χάλκινα: Τουμπαρίδης Παναγιώτης kumite παίδων 2006 -25kgr, Φορτωμάρη Αλεξάνδρα kumite κορασίδων 2006 -30 kgr, Χρήστου Ραφαηλία kumite κορασίδων 2006 +30 kgr, Μαραντίδης Μιλτιάδης kata Εφήβων και kumite εφήβων -70kgr, Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία στοkumite γυναικών open.
Κορομπίλης Νίκος (senpai):
  Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που και πάλι μας έκαναν υπερήφανους. Θέλω να σταθώ πρώτα στους αθλητές που έκαναν το ντεμπούτο τους και πήγαν πάρα πολύ καλά αλλά και στην επιστροφή της Ειρήνης-Μαρίας η οποία μετά τον τραυματισμό της τα πάει καλά τώρα σειρά έχει το Πανελλήνιο Παίδων στην Αθήνα στις 14/3/2015 όπου και πάλι ο Σύλλογος θα είναι παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.