Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ήττα στην πρεμιέρα για τον ΑΜΥΝΤΑ από την Νέα Ιωνία…



  Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Νέας Ιωνίας, η οποία επικράτησε άνετα του ανέτοιμου ΑΜΥΝΤΑ με σκορ 29 – 18 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΧΑΝΤΜΠΟΛ της Α1 Γυναικών.



  Η ομάδα του Αμυνταίου, προφανώς επηρεασμένη από την απουσία της Βαφειάδου, δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση των φιλοξενούμενων και μοιραία έχασε το «ροζ φύλλο» από το φορμαρισμένο σύνολο της Νέας Ιωνίας.  

ΑΜΥΝΤΑΣ (Γιώσκος): Κόρρα, Ταϊριδου, Γεωργιάδου, Ρακοπούλου 1, Μπαντή, Στρατάκη 4, Καλογήρου, Τσιομπάνου 6, Χατζή 1, Γκάτσιου 2, Καλοϊδή 1, Παρασκευά, Σμαρδέλη 3, Σουμελίδου, Κωστοπούλου.

Ν. ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Χρονοπούλου 3, Μπράουερ 8, Παπανικολάου 3, Παππά 2, Μασμαλίδου 1, Κοτσαμποϊκίδου, Γκουζούλη, Χοτοκουρίδου, Ζυγούρα, Κωστοπούλου, Αργυροπούλου 3, Τσακάλου 3, Χρυσή 4, Μίλισιτς 2, Στογιαννίδου.

Διαιτητές: Αναστασίου – Κάργατζης. 

Δίλεπτα: 4-4 Πέναλτι: 4/6-3/5.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.