Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Σχολή Θεάτρου στη Φλώρινα…



  Η τέχνη του θεάτρου ψυχαγωγεί, ελευθερώνει τη σκέψη, βελτιώνει τον άνθρωπο. Είναι παρούσα σε όλη της τη διάσταση στη σύγχρονη ζωή και αποτελεί σήμερα μια μορφή αντίστασης στη γενική καθίζηση, στη σύγχυση και στην αβεβαιότητα των εν γένει κοινωνικών και πολιτισμικών πραγμάτων.
  
  Η εμμονή μας, των ανθρώπων του θεάτρου, να παρουσιάζουμε παραστάσεις και να επιλέγουμε κείμενα προς ερμηνεία και δύσκολα και κλασσικά και απαιτητικά, ανεξαρτήτως ύφους και είδους, είναι μια συμβολή στο σύγχρονο πολιτισμό μας, μια ανάσα ζωής για τον κόσμο και ιδιαίτερα για τον κόσμο της επαρχίας με τις ελάχιστες επιλογές που έχει.
  Αυτή την τέχνη, την κατ’ εξοχήν συλλογική, ζητάμε και προσπαθούμε να στηρίξουμε εμείς από την πλευρά μας, για να προχωρήσουμε στον δρόμο της ποιότητας και της δημιουργικής παρέμβασης στην κοινωνία μας.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
Χώρος: Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Φλώρινας
Έναρξη μαθημάτων
Τμήματα: Παιδικό 5-6 μ.μ. - Ενηλίκων 6-8 μ.μ.
Υπεύθυνος Διδασκαλίας & Παρουσίασης της Θεατρικής Ομάδας:
Πέτρος Κοκόζης, Θεατρολόγος - Ηθοποιός
Υπεύθυνη: Ήρα Κολώνη • Πληροφορίες - Εγγραφές: 6986 562 733

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.