Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Διημερίδα με «Μάθηση και Εκπαίδευση: Διορθώνοντας το λάθος και Ενισχύοντας το σωστό» στην Φλώρινα…



  Αποτελεί ευχάριστο γεγονός να σας ανακοινώσουμε ότι το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ψυχολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνουν Διημερίδα με κεντρικό θέμα «Μάθηση και Εκπαίδευση: Διορθώνοντας το λάθος και Ενισχύοντας το σωστό», στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2014, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας.
  
  Επιδίωξη της Διημερίδας είναι η προαγωγή, η καλλιέργεια και η διάδοση της Ψυχολογικής γνώσης σε θέματα που αφορούν τη μάθηση και έχουν επιπτώσεις στην εκπαίδευση.
  Στο πλαίσιο της Διημερίδας θα παρουσιαστούν και συζητηθούν θέματα που προσελκύουν το ερευνητικό ενδιαφέρον και που συμβάλλουν στην αποτελεσματική μάθηση. Μάλιστα, στόχος των εργασιών της Διημερίδας είναι όχι μόνο πώς να διορθωθεί το λάθος αλλά και πώς να ενισχυθεί το σωστό στη μάθηση και εκπαίδευση.
  Απευθύνεται σε φοιτητές/τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και, γενικώς, σε όλους που εμπλέκονται με τη μάθηση και εκπαίδευση.
  Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες της Διημερίδας, και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στη Διημερίδα. 
Ιστότοποι: www.pseve.org και www.nured.uowm.gr

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της Διημερίδας
Γεωργία Στεφάνου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Γνωστικής Ψυχολογίας
Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.