Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Οι τελετές ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής αρχής Δυτικής Μακεδονίας και των νέων Δημοτικών αρχών των Δήμων Αμυνταίου, Φλώρινας και Πρεσπών…




Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
  Τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη, των Αντιπεριφερειαρχών και του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, στις 8:00μ.μ, στον αύλειο χώρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη ΖΕΠ Κοζάνης.
Δήμος Αμυνταίου
  Τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, των Δημοτικών Συμβούλων, των Συμβούλων Δ.Κ. Αμυνταίου και Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων, την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 8.30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
Δήμος Φλώρινας
  Τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Ιωάννη Βοσκόπουλου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Συμβούλων Δ.Κ. Φλώρινας και Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων, την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 11π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  - Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Φλώρινας (νέο πάρκο).
Δήμος Πρεσπών
  Τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη, των Δημοτικών Συμβούλων, των Εκπροσώπων και των Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων, Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 και ώρα 12.00π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρεσπών στον Λαιμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.