Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

7ος Ποδηλατικός γύρος λίμνης Πετρών… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Αυγούστου, ο ποδηλατικός γύρος της λίμνης Πετρών, εκδήλωση που διοργάνωσε η ΑΜΚΕ «Πετριέων Γη».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
  

  Χαιρετισμό απεύθυνε ο νεοεκλεγείς Ανιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πετρών, Γρηγόρης Κυριακόπουλος, ενώ την εκκίνηση έδωσε ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Πετριέων Γη», Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου.

  Στην εκδήλωση, που έχει καθαρά περιβαλλοντικό χαρακτήρα, συμμετείχαν περίπου 140 ποδηλάτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι καλύπτοντας μια απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία των Πετρών όπου πραγματοποιήθηκε κλήρωση πέντε ποδηλάτων και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.

  Ο ποδηλατικός γύρος της λίμνης έχει ως σκοπό να φέρει τους φίλους του ποδηλάτου στην περιοχή, να γνωρίσουν τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λίμνη, να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα στη φύση και να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι.



  Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το παρατημένο μηχάνημα κοπής καλαμιώνων, συνοδευόμενος από μέλη της «Πετριέων Γη», με σκοπό να δει «ιδίοις όμμασι» την κατάντια των χιλιάδων Ευρώ που δαπανήθηκαν άσκοπα κατά το παρελθόν…

  Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία! Και του χρόνου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.