Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Σημαντικές συμφωνίες με Κινέζικες εταιρείες για το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ και ΚΥΡ – ΓΙΑΝΝΗ…



  Δεκαεννέα συνολικά μνημόνια και επιχειρηματικές Ελληνοκινεζικές συμφωνίες υπογράφηκαν στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Κινέζου Πρωθυπουργού Λι Κετσιάνγκ στην Αθήνα, μεταξύ αυτών η αγορά κρασιών από τις εταιρείες ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ και ΜΠΟΥΤΑΡΙ


  Ήδη, μνημόνιο Κατανόησης για την Ενίσχυση της Διμερούς Οικονομικής και Επενδυτικής Συνεργασίας υπέγραψαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Εμπορίου της Κίνας Gao Hucheng, ενώ παράλληλα, σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νίκου Δένδια, Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη και των Gao Hucheng, υπουργού Εμπορίου (MOFCOM) και Xu Shaoxi, προέδρου της Εθνικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και τις Μεταρρυθμίσεις (NDRC) υπογράφηκε σειρά συμφωνιών μεταξύ Ελληνικών και Κινεζικών φορέων και επιχειρήσεων.
  Εκτός των άλλων, υπογράφτηκε στρατηγική συμφωνία ανάπτυξης της κατηγορίας του ελληνικού κρασιού στην Κίνα με έμφαση στις μάρκες Μπουτάρη (Boutari) και Κυρ-Γιάννη (Kir-Yianni) και με στόχο αγορών εντός της επόμενης πενταετίας που θα ξεπεράσουν τα 50 εκατομμύρια δολάρια.
  Μεγάλη στιγμή και για την ομάδα του Κτήματος Άλφα, με την υπογραφή 5ετούς συμφωνίας αγοράς κρασιού της εταιρίας «Alpha Estate» από την «Anhui Wine Mall Trading Co Ltd», αξίας 4,11 εκ. δολαρίων.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο σε ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ και ΚΥΡ – ΓΙΑΝΝΗ! Πολύ μεγάλες συμφωνίες!
    Ερώτηση: Ο Δένδιας που κοιτάει; Τόσο ψηλά έφτασε η ανάπτυξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στις δύο εταιρίες και τους ιδιοκτήτες τους,μεγάλη τιμή για τον δήμο μας και τους αμπελώνες του!Δεν ακούγεται όμως η άλλη εταιρία,ο κολλητός του δημάρχου Αμυνταίου,αυτόν που έκαναν ειδική έκπτωση στο Ξινό Νερό,αυτός που χρωστάει ακόμη στους Αγιώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στο κτήμα ALPHA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.