Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

«Επιτέλους χάλασε ο καιρός» δηλώνουν μέλη του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Δήμου Αμυνταίου…



  Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επιδείνωση του καιρού εμφανίζονται οι χειμερινοί κολυμβητές του Δήμου Αμυνταίου, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω του συλλόγου τους κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.
 

  Σύμφωνα με το κείμενο της ανακοίνωσης, τα μέλη του συλλόγου ανακουφίστηκαν με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας η οποία παρατείνει τη σεζόν και τους επιτρέπει να συνεχίσουν τις εξορμήσεις τους στην παραλία της Βεγορίτιδας για τουλάχιστον λίγο καιρό ακόμα.

  «Οι ζεστές ημέρες των προηγούμενων ημερών μας θορύβησαν αρκετά, θύμισαν καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει, ιδρωμένοι άνθρωποι που αλείφονται με αντηλιακό, παιδάκια που φωνάζουν, κακό, φασαρία, χαμός», δήλωσε ο Γιάννης Σ., μέλος του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Δήμου Αμυνταίου.

  «Οι πιο σκληροπυρηνικοί από εμάς όταν το θερμόμετρο πλησιάζει τους 20 βαθμούς δεν πατάνε πια στη Βεγορίτιδα και πάμε στη λίμνη του Νυμφαίου. Εγώ είμαι περισσότερο ελαστικός, αλλά θυμάμαι μια μέρα που μου φάνηκε πως άκουσα ήχο από ρακέτες και με έπιασε σύγκρυο. Όμως ο Ιούνιος δεν με απογοήτευσε, έβγαλε γερό κρύο και ξεχυθήκαμε με λαχτάρα στις παραλίες», περιγράφει. «Οι βροχές δε, είναι οι καλύτερες, τι είσαι μέσα τι είσαι έξω από το νερό, το ένα και το αυτό, γίνεσαι ένα με τη φύση, αρκεί να μη σε χτυπήσει κανένας κεραυνός», καταλήγει ο Κωνσταντίνος.

  Τέλος, ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Δήμου Αμυνταίου, διοργανώνει την Κυριακή 22 Ιουνίου στην πλατεία του Αμυνταίου παζάρι με είδη παραλίας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για να μεταφερθούν τα μέλη του συλλόγου σε ηπιότερα κλίματα κατά τους εαρινούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.