Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Χορωδιακή συνάντηση από τον Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Mε μια εκδήλωση πλούσια σε αναμνήσεις και υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο, ο Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου τίμησε την προσφορά του πρώτου μαέστρου της χορωδίας του Συλλόγου Δημοσθένη Μούσιου και κατά προέκταση, όλους όσους συνέδραμαν με την εθελοντική προσφορά τους στην 55χρονη πορεία του χορωδιακού τμήματος στην πολιτιστική και καλλιτεχνική προβολή του Αμυνταίου και της ευρύτερης περιοχής. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Οι συγκινησιακές αφηγήσεις από τον Νίκο Πετράκο, ενός εκ των πρωτεργατών της χορωδίας, η αναπόληση γεγονότων και κατάθεση ψυχής από τον τιμώμενο μαέστρο, Μίμη Μούσιο και η τιμητική παρουσία παλαιών και νέων χορωδών, γέμισαν περηφάνια τους «παλιούς» για την ιστορία της χορωδίας του ΑΜΥΝΤΑ και πολλές προσδοκίες στους «νέους», για την συνέχιση του πολιτιστικού της έργου.

  Εκπροσωπώντας την απούσα Δημοτική αρχή, χαιρετισμό απεύθυναν, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου, Τρύφων Γομπανόπουλος, εκ μέρους του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και ο νέος Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης.

  Στην συνάντηση εκτός του ΑΜΥΝΤΑ πήραν μέρος χορωδίες από τα Bitola της Fyrom, της Νάουσας και της Πτολεμαΐδας.

  Η εκδήλωση έκλεισε με «μνημονιακό» μπουφέ και ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ των Δ.Σ. των  χορωδιών...


8 σχόλια:

  1. Ο χατζής και η ρούλη να σταματήσουν να κάνουν πολιτικές με τις πλάτες τις δικές μας γιατί στο τέλος θα τραγουδάνε αυτοί και ο θεοδωρίδης. Πρόσκληση στον δήμαρχο γιατί δε στείλατε? Η 1η Αυγούστου ήρθε για σας πριν 2 μήνες? Κατά τα άλλα αμερόληπτοι. Να δημοσιευθεί από το αμερόληπτο site σας. χατζή πάνε να δουλέψεις και σταμάτα να τρως τα λεφτά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στην χορωδια του αμυντα. Μπραβο και στον προτεργατη Πετρακο. Να εισαι παντα καλα να μας συντροφευεις με την φωνη σου αλλα και να μας θυμιζεις τις παλιες καλες εποχες. Και παλι μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπα? Τι εχουμε εδω Περικλη? Δεν εστειλες προσκληση στο δημαρχο και εστειλες μονο στον Θεοδωριδη? Αν οντως συνεβη κατι τετοιο κριμα οι επαινοι και τα ενθαρυντικα σχολια μου σε προηγουμενες αναρτησεις για παρτη σου....Περιμενω να βγεις απο κατω να το διαψευσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια εστηλε προσκληση στον δημαρχο ηταν εκει δημαρχος ειναι ο θεοδωριδης στον απερχομενο δεν εστηλε γιατι απλα δεν ειναι δημαρχος ειναι πρωην πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάσο θα ήταν εκξαιρετικά χρήσιμο αν αντί να αρχίσεις την γνωστή λασπολογία σου ανώνυμα, έπαιρνες κι ένα τηλέφωνο στην γραμματεία του καλά φυλασσόμενου δημάρχου σου. θα διαπίστωνες έκπληκτος ότι παραδόθηκε για αυτόν πρόσκληση την όποια βέβαια όπως και ο ίδιος διαπίστωσες δεν πολυέλαβε υπόψην του. Κάτι σας τις αίολες υποσχέσεις που σας έδωσε και τον ψηφίσατε σχεδόν όλοι εκεί μέσα....
    Όσο για τα πολλά που τρώνε στον Αμύντα γιατί δεν βάζεις κι εσύ υποψηφιότητα να φας κι εσύ λίγα ......
    Περικλή και μία απορία για σένα "Γιατί τους ανέχεσαι ακόμα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χορωδία είναι από τις λίγες δραστηριότητες του Αμύντα που χωρίς επιχορηγήσεις μόνο με τη μηνιαία εισφορά των μελών της μπορεί ακόμα να έχει κάποιες δραστηριότητες. Αφήστε τη χορωδία ήσυχη από δημάρχους και Περηκληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχετε ξεφυγει εντελως. Αντι να ασχολειστε με την χορωδια και τα ωραια πραγματα που ειπωθηκαν,εσεις ασχολειστε με τριχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΗΜΗΣΕΙ.ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΟΙ 20,30,40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΑΤΕ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΑΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.