Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Για την εργολαβία της αρχαιολογικής ανασκαφής…



  Ο κ. Θεοδωρίδης μοιράζει κακοτυπωμένες φωτοτυπίες και ισχυρίζεται ότι το έργο της αρχαιολογικής ανασκαφής θα γίνει με αυτεπιστασία.
  Μάλιστα τολμά να αποκαλεί τον Μάκη Ιωσηφίδη ψεύτη! Ποιος; Ο κ. Θεοδωρίδης, ο αρχιερέας της ψευτιάς!

 
  Δίνουμε τέλος στα ψέματα και τις συκοφαντίες του κ. Θεοδωρίδη!
  Δημοσιεύουμε την περίληψη της ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 2014.004/ΛΚΔΜ και την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, που αφορούν εργοληπτικές επιχειρήσεις με Πτυχίο 3ης Τάξεως.
  Αφού το έργο της αρχαιολογικής ανασκαφής, σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη, θα γίνει με αυτεπιστασία, τότε γιατί υπάρχει η διακήρυξη;
  Επίσης, δημοσιεύουμε την πρόσκληση της ΔΕΗ προς τη ΓΑΙΑ Α.Τ.Ε. για ενημέρωση σχετικά με το έργο της αρχαιολογικής ανασκαφής.
  Αφού το έργο θα γίνει με αυτεπιστασία, τότε γιατί καλείται η ΓΑΙΑ να ενημερωθεί για το έργο;
Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις ρωτάμε τον κ. Θεοδωρίδη:
- Ποιος είναι ο ψεύτης;
- Ποιος παίζει με τις θέσεις εργασίας των συμπολιτών μας για το μικροπολιτικό του όφελος;
- Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου;



9 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΧΑΣΑΤΕ,
    ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι ρε φίλε τους καλούν για να γίνει δημοπρασία??? Πού κόλλησες τώρα; Ρε γμτ όλους τους αγράμματους έχεις μαζέψει ο μούφας!!!

      Διαγραφή
  2. Η δημοπρασια θα γινει για 2 μηνες δουλεια οχι για 18μηνες Μακη μουυυυυυ! Και ας γινει πρωτα και μετα κανε αιτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή θα μπεί πάλι εργολάβος και τα μεροκαματα θα πέσουν στο μισό;
    Και έστω ότι είναι έτσι και έγινε πρόσκληση... Είναι δεδομένο ότι θα πάρει την εργολαβία η γαία; δεν γίνεται δημοπρασία; εγώ άκουσα ότι ο κύριος Μάκης ήδη υπογράφει συμβάσεις. Γιατί; επειδή θα πάρει μέρος στην δημοπρασία;
    Και τελικά είναι ή δεν είναι εργολάβος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ... ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ?ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΓΙΑΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΑΛΙ?ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Θεοδωρίδη, λέτε ψέματα! Θα είναι η τελευταία σας φορα!!! Παίζεται με τον πόνο του κόσμου, με ανθρώπους που θέλουν ένα μεροκάματο. Λυπάμαι δεν σας νοιάζει καθόλου ο τόπος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ πρόσκληση της ΔΕΗ προς τη ΓΑΙΑ Α.Τ.Ε. για ενημέρωση σχετικά με το έργο της αρχαιολογικής ανασκαφής εσύ που είδες ότι λέει για παράταση;;; Ο Θεοδωρίδης ως τι έχει πρόσκληση;; θα χτυπήσει το έργο;;; αφού εσείς λέτε γι αυτεπιστασίες. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΦΟΛΑΝΤ;;; ή ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ;;;; ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ.ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν το κυριως κειμενο εχι δυο σειρες. Η μια γραφει περιληψη και η αλλη σχετικα. Σε εκεινη που γραφει περιληψη διαβαστε αν γραφει πουθενα το παραταση. ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ. Διαβαζετε και τισ ημερομηνιες των δημοσιευμενων εγγραφων.
      Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
      ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.