Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κεντρική Ομιλία στο Αμύνταιο…



  Την Παρασκευή, 23 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ με ομιλία του Μάκη Ιωσηφίδη στην Πλατεία Αγοράς στο Αμύνταιο.
Όλοι μαζί για την τελική νίκη!
 

4 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΙΩΣΗΦΙΔΗ , ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΗΓΑ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ .ΕΠΡΕΠΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ . ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΗΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ , ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΤΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΑ.ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΑΛΟΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Δεν είμαι ο δήμαρχος αλλά ένα θα σου πω. Δεν ξέρεις από εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙ 1.05 ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ , ΤΟΝ ΕΣΤΕ ,ΤΟΝ ΚΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ , ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.