Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Υπογραφή συμβάσεων…



  Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, σχετικά με το έργο της αρχαιολογικής ανασκαφής, ανακοινώνεται ότι η ΓΑΙΑ Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία σήμερα προχώρησε στην υπογραφή των πρώτων εκατό συμβάσεων με εργαζόμενους για το έργο της αρχαιολογικής ανασκαφής, που θα ξεκινήσουν δουλειά στις 10 Ιουνίου 2014.

10 σχόλια:

  1. Μακη εισαι ο δημαρχος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα αυτο αξιζει στο κοσμακη.Να τον δουλευει ο Μακης Συγχαρητηρια Δημαρχε προχωρα με Παπαχρηστου ντανυ ..κλπ/Ευτυχως γλυτωσε τη ξεφτιλα Ο Τζηγας απο τους ελαχιστους ανιδιοτελεις και αξιους αλλα εκτος γραμμης.Αλοιμονο σε αυτους που σας εχουν αναγκη.Κριμα για το αμυνταιο εχει φαινεται αυτο που του αξιζει.Αληθεια γιατι ξαφνικα μετακινηθηκε δημοτικος υπαλληλος απο το νυμφαιο στον αετο και απειλειται εωση φτωχου οικογενειαρχη απο σπιτι στον Αγιο Παντελεημωνα με παρεμβαση τοπικου δηθεν παραγοντα τρομαρα του ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
    2. Σου αρέσει το δούλεμα ;

      Διαγραφή
    3. Εγώ υπέγραψα σύμβαση για την air bahal. Γιουπιιιι ο Μάκης θα με κάνει πιλότο

      Διαγραφή
  2. Τι κοροϊδια και αυτη.Ελεος ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ !!!! Υπογραφη συμβασεων ,γιατι μονο 100 και οχι 1040 αφου εισαι τοσο σιγουρος για την αναληψη της εργολαβιας που δημοπρατειται 26-5-2014!Που καταντησες,αντι να προβαλεις το εργο σου και το προγραμμα σου για την επομενη 5τια ,και τα δυο ανυπαρκτα ή αλλοιως ΦΟΥΜΑΡΑ,παιζεις με την αναγκη των ανεργων. Και ενω εκτιθεσαι επιμενεις.Αληθεια η ΓΑΙΑ τελικα ειναι δικη σου;Γιατι στο DEBATE την απαρνηθηκες! Ειναι επιλογη σου ο τροπος που πολιτευεσαι,δεν εισαι ομως επιλογη των δημοτων για νεα θητεια με αυτα τα καργκιοζλικια που κανεις!!!!
    Ποσο χαμηλοτερα μπορει να οδηγηθει με ευθυνη σου η ποιοτητα του πολιτικου αγωνα και της πολιτικης στο Δημο Αμυνταιου!Ο κατηφορος τελειωνει στις 25-5-2014 δεν θα χρειαστει αλλο να μας προσβαλεις με οσα ζουμε αυτες τις ημερες!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Αμυνταιο εχει δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η βλακεια εχει κατοχο...

      Διαγραφή
    2. Δεν του αξιζει αυτος ο Δημαρχος Ξυπνατε Αμυντιοτες οσο ειναι νωρις Απο το Μαρουση δεν τον διωξαν τυχαια

      Διαγραφή
    3. Και είναι για τα μπάζα! Τα εφετζιλικια δεν χωράνε στον τόπο μας!
      Αν ο κύριος Μάκης θέλει σωφερ να πάει να γίνει δήμαρχος στο Μαρούσι.

      Διαγραφή
  4. Στο Μαρούσι δεν τον έδιωξαν. Έφαγε άκυρο. Είδε ότι δεν τον παίρνει και ήρθε να κάνει το εφέ του στο χωριό.

    ΨΗΦΊΣΤΕ ΕΜΈΝΑ! ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΆ ΘΑ ΣΑΣ ΒΆΛΩ ΚΑΙ ΘΆΛΑΣΣΑ ΘΑ ΦΈΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.