Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Οι δημότες του Δήμου Αμυνταίου δεν χειραγωγούνται, δεν εκβιάζονται…



  Ποτέ άλλοτε, στις προεκλογικές περιόδους, δεν επιχειρήθηκε η ψήφος να συνδεθεί μόνο από χιλιάδες(!) υποσχόμενες θέσεις εργασίας, παραλείποντας εντέχνως –πλην σαφώς- τα πάμπολλα προβλήματα που απασχολούν εμπόρους, γεωκτηνοτρόφους, παραγωγούς, νεολαίους, νέους επιστήμονες και ενεργούς πολίτες που αγωνιούν για το αύριο της περιοχής μας.
 

 «Ή ψηφίζεις Ιωσηφίδη, τη πολιτική της αυτοπροβολής, της γκλαμουριάς και εξυπηρέτησης ημετέρων ή αναλαμβάνεις την ευθύνη για την καταστροφή του Δήμου», σου λένε οι δημιουργοί των λουκέτων και της γενικευμένης ανασφάλειας, που θρυμμάτισαν τα όνειρα των υπερήφανων και εργατικών συμπολιτών μας.
  Είναι αυτοί που πέτυχαν μέσα σε τρεισήμισι χρόνια να μετατρέψουν μία ανεπτυγμένη περιοχή σε υπανάπτυξη και φέραν την οικονομία και τον τουρισμό στο φάσμα της... βίαιης οπισθοδρόμησης.
  Είναι αυτοί που επί θητείας τους έκλεισαν ή υποβάθμισαν:
Το ΙΚΑ,
Την Εφορία,
Το γραφείο της ΔΕΗ,
Το στρατόπεδο,
Το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ενημέρωσης Ζάζαρης – Χειμαδίτιδας,
Το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ενημέρωσης Βεγορίτιδας – Πετρών,
Το Μουσείο Αργυροχρυσοχοΐας Νυμφαίου,
Τον Ιππικό Όμιλο Νυμφαίου,
Το Ιαματικό Κέντρο «Μπάνια»,
Το ΚΑΦΚΑ και Κέντρο Υγείας Αμυνταίου,
Το εργοστάσιο εμφιάλωσης «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ»,
Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμυνταίου,
Το Λαογραφικό Μουσείο Αμυνταίου…
  Οι θρασείς καταστροφείς και κυριολεκτικά «μπουρλοτιέρηδες» του Δήμου Αμυνταίου που έχουν πετύχει να διασπείρουν το μίσος μεταξύ οικισμών και οικογενειών, «παίζουν» προεκλογικά με τις θέσεις εργασίας στις αρχαιολογικές ανασκαφές, με τις οποίες, πάση θυσία εις βάρος του άνεργου δημότη, χειραγωγούν ψήφους.
  Τι είναι αυτό που φοβάται ο κ. Ιωσηφίδης;
  Του είναι αδιανόητο πως θα μπορούσε ποτέ να χάσει την καρέκλα του και να δει να κουρελιάζεται ένα πρωτόγνωρο -για την μικρή ακριτική περιοχή μας- καθεστώς, με προσωπικούς οδηγούς, ακριβοπληρωμένους συμβουλάτορες, λούσα, μεγαλεία και πυροτεχνήματα, προς όφελος ΜΟΝΟ των …«δικών μας παιδιών»!
  Η απάντηση και το καλύτερο μήνυμα προς τον κ. Ιωσηφίδη για όλα αυτά, θα δοθεί ενώπιον της κάλπης:
 Δεν χειραγωγούμαι και δεν εκβιάζομαι. Ψηφίζω συνδυασμό που έχει συνέπεια και στο αύριο…

Για το συνδυασμό:
“ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ”
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αμυνταίου

7 σχόλια:

  1. Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΝΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ. ΒΡΕ ΚΑΠΟΝΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ;;; ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ;;; ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΟΥΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Θεοδωρίδη θα πρέπει να μας περνάτε για χαχώλους όταν λέτε ότι για την εφορία, το ΙΚΑ φταίει ο Ιωσηφίδης. Στις άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα που έκλεισαν όλα αυτά είχαν Ιωσηφίδη;; Είπαμε αντιπολίτευση αλλά αν μας πειτε ότι για την τρύπα του όζοντος φταίει ο Ιωσηφίδης μάλλον προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας. Δηλαδή για το ασθενοφώρο που έφυγε από το Κέντρο Υγείας φταίει ο Διευθυντής κ. Ρακόπουλος;;;; Δεν νομίζω. για την οικονομική τρύπα που αφήσατε στο Δήμο από προηγούμενες θητείες όμως δεν φταίει ο Θεός γιατί τα φερε ανάποδα.... Πάψτε να προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας και πείτε μας επιχειρήματα σοβαρά. Πείτε μας επιτέλους τι θα κάνετε, πείτε μας τι όραμα έχετε. Αν δεν έχετε αφήστε το Αμύνταιο να το πάει άλλος μπροστά. Εσείς προσπαθήσατε ότι κάνατε, κάνατε τί άλλο μπορείτε με όλα τα φθαρμένα στελέχη που σας περιτριγυρίζουν. Αυτοί κι αν θέλουν την καρέκλα.Κι άντε τρέχετε για την καρέκλα ή ότι άλλο θέλετε. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !
    Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ !
    ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ :
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ή ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ. ΜΟΥΦΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ" ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ (ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ) ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ (ΜΕ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ - ΕΛΑ ΚΥΠΡΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Ή ψηφίζεις Θεοδωρίδη, τη πολιτική της καταστροφής, της μιζέριας και εξυπηρέτησης ημετέρων ή αναλαμβάνεις την ευθύνη για την ανάπτυξη του Δήμου»,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σχετικα με αλλο blog που υποστριζετε απο τον κ. Ιωσηφιδη κ επειδη δεν αναρτα την πραγματικοτα το στελνω σε εσας γιατι ειστε σωστοι κ ουδετεροι.
    ......Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 Ω?1:02
    Η συζήτηση ξεκίνησε σήμερα ....
    1. απορω εφοσον πατοσες στους σταυρους πως σηκωνεις κεφαλι. σου εδειξαν οτι δεν αξιζεις.
    2.....ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ Κ στο στρατοπεδο(Φώσκολος ιδιος).
    3.....ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ(αρχαια) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ αν πηρε καποιος αντιγραφο να μας το δειξεις.
    4.....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ, ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΤΖΑΚΗ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ. εσυ και η κλικα σου μπορει να ψηφιζες κατα αυτον τον τροπο. εγω κ η δικη μου κλικα ψηφιζουμε τον ικανοτερο κ οχι τον κουμπαρο κ την κουμπαρα.
    5......ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΤΖΙΡΙΔΗΣ αν υπηρχε μια της χιλήης καποιος να αλαξει γνωμη με το αποτέλεσμα των σταυρων σουάλαξαν πορεία στο χωριο δεν καταλαβες οτι ολοι σε βριζουν? τα ξαναλεμε την Δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε Γιωργο ηρθε η Δευτερα. τι γινετε τωρα???φαε τη σκονη του μουφα τωρα για να μαθεις να σεβεσαι τις ομιλιες εστω και αν ειναι απεναντι σου...καταλαβες τι εννοω ΄΄νομιζες οτι θα αλλαζες το κλιμα στην Λεβαια με τις εξυπναδες σου??΄ παρακαλω να αναρτηθεί. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.