Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Από την ΚΘ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων, το ανασκαφικό έργο του Ορυχείου Αμυνταίου...



Συνδημότες και συνδημότισσες, φίλες και φίλοι άνεργοι και εργαζόμενοι στα αρχαία.
Τα ψέματα τελείωσαν!
Η αλήθεια λάμπει σαν τον ήλιο.
Ο κ. Ιωσηφίδης, για να διασωθεί στην επαναληπτική εκλογή της 25ης Μαΐου, μιλά ψευδώς και πάλι για προσλήψεις από τον ίδιο.
  Δημοσιεύουμε παρακάτω, το ακριβές αντίγραφο των πρακτικών της  14ης/12-05-2014 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Η.


  Στην αναφερόμενη συνεδρίαση, η Δ.Ε.Η., αποφάσισε ομόφωνα το ανασκαφικό έργο στους Αναργύρους, να εκτελεστεί από την ΚΘ’ Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων (ΚΘ’ ΕΠΚΑ).
ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Για το συνδυασμό “Με συνέπεια και στο αύριο
ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου

14 σχόλια:

  1. Ρε ΜΟΥΦΑ είναι ανυπογραφα τα χαρτιά . Μην παίζεις με τον πόνο μας . Αύριο βγαίνει χαρτί που λέει ότι το έργο το παίρνει η ΓΑΙΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απόλυτα ψευδές ότι τα παραπάνω είναι ακριβή αντίγραφα απόφασης του ΔΣ της ΔΕΗ. Μόνο η πρώτη σελίδα είναι ακριβές αντίγραφο της απόφασης του ΔΣ της ΔΕΗ. Όποιος θέλει ας ακολουθήσει τον παρακάτω σύνδεσμο.
    http://www.dei.gr/el/themata-ektelestikwn-sumvouliwn/sd-1412052014
    Η δεύτερη σελίδα είναι άγνωστο από πού προέρχεται και προφανώς είναι προσπάθεια του Θεοδωρίδη να ανατρέψει την ανακοίνωση του Ιωσηφίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ. ΗΔΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ. ΠΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥΦΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έγγραφο είναι copy paste. Δε ντρέπεστε να ξεγελάτε τουσ συνδημότες σας συνεπείς και στο αύριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.dei.gr/el/themata-ektelestikwn-sumvouliwn/sd-1412052014
      http://deinews.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9326.html

      Διαγραφή
  5. Συνέχιση και ολοκλήρωση του ανασκαφικού έργου στη ζώνη Ε (τελική) του αρχαιολογικού χώρου «Ανάργυροι ΧΙΙΙα» στο ορυχείο Αμυνταίου
    Posted by Kozan on 21 May 2014 08:46 | Επικαιρότητα 0
    orixeiaΧρηματοδότηση, από τη ΔΕΗ Α.Ε., της συνέχισης και ολοκλήρωσης του ανασκαφικού έργου στη ζώνη Ε (τελική) του αρχαιολογικού χώρου «Ανάργυροι ΧΙΙΙα» και της έναρξης του ανασκαφικού έργου στη ζώνη Α του αρχαιολογικού χώρου «Ανάργυροι VIIc» του Ορυχείου Πεδίου Αμυνταίου.

    Το Δ.Σ. αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ

    1. Την έγκριση της διάθεσης του ποσού των 8.571.110Ευρώ για τη συνέχιση ανασκαφικών εργασιών για τη διάσωση και προστασία αρχαιολογικών ευρημάτων που πιθανά να βρεθούν στις θέσεις «Ανάργυροι XIIIa» και «Ανάργυροι VIIc» του Δήμου Αμυνταίου του Νομού Φλώρινας, οι οποίες βρίσκονται μπροστά από το μέτωπο εκσκαφής του Ορυχείου Πεδίου Αμυνταίου.

    Το παραπάνω ανασκαφικό έργο θα εκτελεστεί από την ΚΘ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων (ΚΘ’ ΕΠΚΑ), η οποία θα έχει την ευθύνη πρόσληψης του αναγκαίου προσωπικού καθώς και την υποχρέωση τήρησης όλων των απαραίτητων στοιχείων που ορίζει ο νόμος σχετικά με την ασφάλιση του προσωπικού, τις εργοδοτικές εισφορές, κ.λ.π..

    2. Την έγκριση όπως, το ποσόν των 8.571.110 Ευρώκαλύψει τη μισθοδοσία, τις εργοληπτικές εισφορές, την προμήθεια του εξοπλισμού που θα απαιτηθεί καθώς και οποιαδήποτε άλλη επιμέρους δαπάνη της ΚΘ΄ ΕΠΚΑ που αφορά το εν λόγω ανασκαφικό έργο.

    3. Την έγκριση όπως, η πληρωμή των δαπανών μισθοδοσίας γίνεται από τη ΔΛΚΔΜ, με βάση τα επίσημα παραστατικά που θα προσκομίζονται από την ΚΘ΄ ΕΠΚΑ κάθε μήνα.

    4. Την έγκριση όπως, η προμήθεια εξοπλισμού, υλικών και βοηθητικών μέσων που θα απαιτηθούν για τις εργασίες ανασκαφής θα γίνεται από την ΚΘ’ ΕΠΚΑ, με τη συνδρομή της Επιχείρησης στην έρευνα αγοράς και την επιλογή του πλέον συμφέροντος προμηθευτή, πάντα σε συνεννόηση με τον επιβλέποντα μηχανικό που θα οριστεί από τη ΔΛΚΔΜ και πάντα στα πλαίσια του εγκεκριμένου κονδυλίου.



    Μου άρεσε(1)Δε μου άρεσ
    - See more at: http://www.kozan.gr/post/163952#sthash.ya3Xtajo.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ψεματα τελειωσαν Μακη η αληθεια σε ξεγυμνωσε φτανει πια με την φθηνη προπαγανδα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΣΙ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
    ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΕΣ Σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://deinews.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9326.html
      ANOIΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ.....

      Διαγραφή
  8. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ site :: http://deinews.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9326.html ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 3ο ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://deinews.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9326.html
    αν είναι δυνατόν! δε ξέρετε από που να πιαστείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.dei.gr/el/themata-dioikitikou-sumvouliou/ds-2014

    Η απόφαση του ΔΣ όπως την αναγράφει στο blog http://deinews.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9326.html ο κύριος Καραλευθέρης Παντελής (υπογράφων τη σχετική ανάρτηση) δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα στο site της ΔΕΗ. Από ότι έχω καταλάβει έχει τεθεί σαν θέμα Εκτεκεστικού Συμβουλίου, συζητήθηκε, και ο παραπάνω κύριος λειτούργησε ποιό γρήγορα από την ΔΕΗ, ανάρτησε την απόφαση του ΔΣ όχι γιατί τσακώνονται οι υποψήφιοι του Αμυνταίου, αλλά γιατί αφορούν θέματα προσωπικού της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.