Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Υποκρισία χωρίς φραγμό…



Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι.

  Οι «ανούσιες φιέστες» είναι επιλογή του απερχόμενου Δημάρχου και ηττημένου στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

  Τα πυροτεχνήματα, τα βεγγαλικά, οι κόρνες, οι καραμούζες, οι οπερέτες είναι πρακτικές δικές του.



  Αν είχατε κ. Ιωσηφίδη «συνείδηση εποχής» δεν θα διοργανώνατε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις και η ευαισθησία σας για την κοινωνία, να είχε εκδηλωθεί πριν την ήττα σας, στις συγκεντρώσεις σας στο Φιλώτα και στο Αμύνταιο, όπου ξοδέψατε ένα σωρό χρήματα σε κέτερινγκ και ανούσια δικά σας βεγγαλικά.

«Αιδώς Αργείοι»

  Το ψέμα και η υποκρισία κ. Ιωσηφίδη, ευτυχώς για όλους μας, γρήγορα αποκαλύπτονται.

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αμυνταίου

9 σχόλια:

  1. ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΩΣ.Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΘΕΜΙΤΑ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΚΥΨΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΨΤΕ,ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπιτέλους μια σωστή άποψη μέσα στην πώρωση που επικρατεί και στα συμφέροντα που διακυβεύονται αυτές τις μέρες.

      Διαγραφή
  2. Τουλάχιστον ο δήμαρχος έδωσε και κανα 2 δραχμές κ.Θεοδωρίδη!!
    Εσύ ούτε αυτό....τα φαγητά των δικαστικών αντιπροσώπων όμως;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θελει να μας πει ο ποιητης 12'52????Μαλλον πολυ πεινασμενοι ...πρεπει ναναι οι δικηγοροι-δικαστικοι για να επηρεαζονται απο ,..ενα σαντουιτς και μια κοκα- κολα....Γειασου μεγαλε Μακη..αδεκαστε...

      Διαγραφή
    2. αυτό που λές είναι εγκληματικό. Δηλαδή πρέπει να υποψήφιος να βάζει το χέρι στην τσέπη για να εξαγοράζει με άμεσο ή έμμεσο τρόπο την ψήφο του άλλου!
      Και μετά λέμε γιατί πάμε κατά διαόλου...

      Διαγραφή
  3. ΕΔΩΣΕ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ?ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ!ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Κ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ!ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ!ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΚΥΛΙΑ,ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ) 3ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΑΝΤΟΙ!ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ,ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΛΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μη πουλάτε την αξιοπρέπειά σας για δύο δραχμές. Αν κάποιος σας δίνει δύο δραχμές το κάνει για να βγάλει 100. Και αυτές οι εκατό από την τσέπη όλων μας θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφηστε τον κ.θεοδωριδη΄΄΄΄΄΄... φευγη ΄΄΄ ''''''. αμερικη΄΄΄΄΄ εχει συναντηση ''΄....με γιωργακι΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄''''' παπα -------ου''''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Μακη αφου καταφερνεισ ακομα να νομιζεις οτι δουλευεις τον κοσμο τοτε ο κοσμσκης ειναι αξιος της τυχης του. Εισαγομενος παρολιγο ψηφοφορος σου Στη υγεια σου

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.