Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του Μάκη Ιωσηφίδη…



  Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνδημότες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου έδωσε ελαφρύ προβάδισμα 227 ψήφων στους πολιτικούς μας αντιπάλους.
  Η ελάχιστη αυτή διαφορά δεν δικαιολογεί τις μεγαλοστομίες περί «μεγάλης Νίκης» και την έπαρση με την οποία αντιμετώπισαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι το εκλογικό αποτέλεσμα.

  Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια παραπλάνησης με τα ψεύδη περί «τεράστιας διαφοράς» δεν δείχνει εκτίμηση προς τους πολίτες, που απαιτούν από τις τοπικές πολιτικές δυνάμεις ειλικρίνεια και σοβαρότητα!
  Εμείς σταθήκαμε με σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας και της προεκλογικής περιόδου. Αναπτύξαμε προτάσεις, επιχειρήματα και ιδέες, διότι μόνος μας στόχος είναι να βάλουμε τον τόπο σε τροχιά ανάπτυξης.
  Γι’ αυτό συνεχίζουμε τον εκλογικό μας αγώνα μαζί με τον κόσμο του Δήμου Αμυνταίου, που αγκαλιάζει την προσπάθεια μέχρι την τελική νίκη.
Μάκης Ιωσηφίδης
υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου

12 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ; ΤΟ 49% ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΟΥΞΕ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ 51% ΠΑΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟ 49% ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Με πόσους ψήφους είχες κερδίσει εσύ; Μήπως ξέχασες; Ή παρηγορείς τους υποψηφίους σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε ΜΑΚΗ επαρση και βεγκαλικα στην δικη σου ομηλια τα ηδαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν πετούσε 1 σετ βεγγαλικών λιγότερα ...θα μπορούσε να προσφέρει από ενα σαντουιτς στο δικαστικό του κάθε εκλογικου. 49Ε.Τ. Χ 2ευρώ=98Ε. και όλα αυτα σε αυτούς που σχεδόν έκλεισαν ενα 24ωρο εντός εκλογικου τμήματος. Λυπάμαι ....

      Διαγραφή
  4. Τον τροπο τον ξερεις καλα μιστερ Τεως. Αυτη την φορα ομως δεν θα σε σωσουν τα 50ρικα και τα ξυλα σε σπιτια. Θα ΞΑΝΑξεπαραδιαστης και θα χασεις πολυ απλα γιατι δεν υπηρχες 4 ολοκληρα χρονια. Οι γνωστοι αγνωστοι σε περιμενουν στα χωρια χαχαχα Τωρα, για αυτους που θα τρεξουν να απαντησουν στα γραφομενα μου... καντε το αντρικια και βαλτε το ονομα σας. Μην κρυβεστε πισω απο την ανωνυμια μια φορα στην μιζερη ζωη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακη ελα πες την αληθεια,πλακα μας κανεις ε?ποιος μιλουσε για μεγαλη διαφορα?ξεχασες τι κοσμο κουβαλησες απο κοζανη?ηρθες στην κελλη την κυριακη των εκλογων και μας ειπες πως θα χεις 52%.μας δουλευεις?ετοιμασε τις βαλιτσες σου σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα αεροπλανακια και τα καθρεφτακια ξεχαστε τα ,μονο στα παιδικα σας ονειρα, η ετυμηγορια του λαου φανηκε αυτη την κυριακη οτι διαφορετικο θα ειναι εναντια στη θεληση της πλειοψηφιας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφίστε τον.... Μετά τα υδροπλάνα έγκυρες πληροφορίες λένε ότι θα φέρει και θάλασσα! Ψήφους στον κύριο Μάκη για να έρθουν οι ιταλιδες τουρίστριες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κύριε Ιωσηφίδη δεν βλέπω όλη την ώρα να γυρίζουν οι αντιδήμαρχοι και όλοι οι παρατρεχάμενοι όλη την ώρα με τα αυτοκίνητα του δήμου, να μεταφέρουν τα ψώνια τους τις γυναίκες τους γιατί αραγε; πάντος εγώ έχω μεγάλη απορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψηφίστε κύριο Μάκη!!! Είναι ο πρώτος δήμαρχος που είχε προσωπικό οδηγό!!!

    ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΌ ΚΡΊΣΗΣ ΜΆΛΙΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.