Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της «ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών



  Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συμπολίτες μας που πήραν μέρος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους διάλεξαν το ψηφοδέλτιο της «ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», προσπερνώντας τις πρωτοφανείς πιέσεις και τα εκβιαστικά διλήμματα που κυριάρχησαν στο πολιτικό σκηνικό.


  Το τελικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών είναι αρνητικό πρώτα για τη Φλώρινα και τα μεγάλα και κρίσιμα προβλήματά της και έπειτα για τη δική μας Δημοτική Κίνηση.
  Οι ίδιοι λόγοι που μας οδήγησαν να συμμετάσχουμε σε αυτήν τη μάχη υπαγορεύουν τη στάση μας και στον επαναληπτικό γύρo την επόμενη Κυριακή.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ που διεκδικούν τη Δημοτική Αρχή, γιατί αρνούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ του κακού και του χείριστου.
Με την παρουσία μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα  αγωνιστούμε για ένα Δήμο συμμετοχικό, με κοινωνικό πρόσωπο και διαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.
Η Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών
«ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.