Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Με «εντολή Σαμαρά», η καρατόμηση του Δημήτρη Ηλιαδή;



  Στην καρατόμηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη ακούγεται ότι θα προχωρήσει ο Γ. Δακής, με πιθανότερο αντικαταστάτη του τον πρώην Γ.Γ. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τέως εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Σωτήρη Λ. Βόσδου.

  Μάλιστα, λέγεται ότι, η απόφαση του αυτή σχετίζεται με «εντολή Σαμαρά»! Είδομεν…

7 σχόλια:

  1. Το σχέδιο του Σταθίκα είναι φανερό, να τους τελειώσει όλους, ως εξής:
    Πρώτον θάβει το Μερέντα σε σταυρούς (πάει αυτός) και συμμαχεί με Αντωνιάδη (δήθεν δηλαδή), σε αντάλλαγμα να τον στηρίξει τώρα στο Δήμο ο Αντωνιάδης και να τον στηρίξει μετά για Βουλευτή, αφού εκλεγεί Δήμαρχος ο ίδιος .
    Παράλληλα βάζει τον Βόσδου Αντιπεριφερειάρχη και συννενοούνται με Αντωνιάδη να τον αδειάσουν(πάει κι αυτός) ρίχνοντας τα όλα στο πικαρισμένο Μίμη.(αυτός ήδη καπούτ).
    Αφού πια θα έχει καθαρισμένους όλους και θα είναι υποψήφιος για Βουλευτής ο Αντωνιάδης και είναι ήδη Δήμαρχος ο Στάθης ψηφίζει άλλο κόμμα ο Στάθης (σαν ανεξάρτητος Δήμαρχος πιά) και χάνει την έδρα η ΝΔ (πάει και ο Αντωνιάδης).
    Κι αφού έχει μείνει μόνος αφέντης ο Στάθης βλέπει προς τα που πάει το πράγμα και ξαναποφασίζει, σα Δήμαρχος,
    Το σενάριο προϋποθέτει να μην επανεκλεγεί Δήμαρχος ο Βοσκόπουλος και ο Μίμης Ηλιάδης να μην στηρίξει Βοσκόπουλο, κανένα από τα δύο εφικτά.
    Οπότε ο Νάσος κρατιέται σε εφεδρεία για Δήμαρχος και παίζει το σενάριο για Υπαναχώρηση Στάθη υπέρ Νάσου ή ακόμα και υπέρ Τσιώκα.
    Ο Στάθης δεν κατεβαίνει υποψήφιος με τελική αίτηση στο Πρωτοδικείο, αν δεν είναι χίλια τα εκατό σίγουρος ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος.
    Και τώρα όχι μόνο δεν είναι σίγουρος αλλά είναι βέβαιος ότι δεν θα εκλεγεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ , ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ ..ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ CIA...

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο...ΗΛΙΑΔΗΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΣΕ ΠΟΣΤΑ? .....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΗΝ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .....ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΠΕΡΑ ΤΡΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολη η σαβούρα της ΝΔ Στάθης, μερέντας κλπ και όλη η σαβούρα του Πασοκ με τον Τσιώκα κλπ σε ένα δημοτικό ψηφοδέλτιο.
      Βάζουν και περιφερειάρχες μνημονιακους κλπ και τελειώνουν τώρα πριν τις εθνικές εκλογές όπου τα κόμματά τους θα πάθουν την τελική πανωλεθρία, με όποιον κι αν βάλουν υποψήφιο.

      Διαγραφή
  4. O Σώτος την πατάει.
    Θα είναι αναγκασμένος να προσφέρει ανταπόδωση ανοιχτά και σε δημοτικό παρακαλώ ψηφοδέλτιο του Στάθη.
    Εκτός ότι δεν θα το μπορέσει και να το ήθελε, όλα έχουν μοιραστεί θα έχει μεγάλη χασούρα κι από φίλους του Μίμη Ηλιάδη, κι όχι μόνο....
    Ο μόνος κερδισμένος θα είναι ο Βοσκόπουλος,που θα περάσει το 50% από τους φίλους του μίμη που θα βγούν ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα πολύ να μάθω τα μέσα του κ. Βόσδου στη ΝΔ. ΓΓ. Ιονίων νήσων, Αντιπεριφερειάρχης με το ζόρι, μέλος του ΔΣ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής και άλλα που ίσως δεν γνωρίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.