Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αμύνταιο: Τι 30, τι 40, τι 50 (χρόνια πίσω)!!!



Από αύριο Τετάρτη 8 Απριλίου, δεν θα υπάρχει σε βάρδια οδηγός και ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Πληροφορούμε το κοινό και τους χρήστες των Υπηρεσιών Υγείας του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου ότι από 08/04/2014 με απόφαση της 3ΗΣ Υ.Π.Ε δεν θα υπάρχει σε βάρδια, οδηγός και ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας.
  Οι ως τώρα υπηρετούντες οδηγοί μετακινούνται (προσωρινά;) στο Νοσοκομείο Φλώρινας, στα πλαίσια της «κινητικότητας» του προσωπικού.
  ΖΗΤΑΜΕ την κατανόηση του κοινού στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους μας.
  Φυσικά και πρόκειται για άγρια οπισθοδρόμηση σε εποχές που απέχουν 30 χρόνια από το σήμερα.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

29 σχόλια:

  1. Μια special πασχαλινή προσφορά στους συντοπίτες του από τον φανταστικό υπουργό υγείας.
    Ευχαριστούμε Αδωνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δουμε τωρα ποια θα ειναι η απαντηση των τοπικων αρχοντων και της κοινωνιας γενικοτερα μου μυριζει κατι απο στρατοπεδο , κατι απο εφορεια ,κατι απο ικα δε θελω να το πιστεψω...κατα τα αλλα ετοιμαζουν τα ψηφοδελτια ,παλι με καθρεφτακια και κομπολογια θελουν να κερδισουν τις εκλογες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προτεινω να κανει τα αδυνατα δυνατα ο δημος αμυνταιου να κρατησει τουλαχιστον ενα ασθενοφορο και οσοι εχουμε διπλωμα οδηγησης να κανουμε εθελοντικες βαρδιες τουλαχιστον δυωρες....τρυφων ιωαννιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους καποιος που αντι απλα να κραζει εχει να προτεινει κατι. Αλλα οπως βλέπετε κ.Τρύφωνα η λεξη "εθελοντισμος" προκαλει αλλεργιες στους συντοπιτες μας. Προσπερασαν ολοι το σχολιο σας σαν να μην υπαρχει και προτιμησαν τη ευκολη οδο του "κραζω" χωρις να εχω και πολλα να πω...Συγχαρητηρια για τη σκεψη σας, κι ας μαθουμε επιτελους να προσφερουμε και οι ιδιοι στον τοπο μας μεσω του εθελοντισμου.

      Διαγραφή
    2. ξερουμε ολοι μας να κραζουμεαλλα στην προκειμενη περιπτωση τι κανουμε αν αυριο εμεις θα ειμαστε αυτοι που θα χρειαστουμε βοηθεια μες στη νυχτα? πρεπει ολοι να κανουμε κινηση εθελοντισμου κ κοινωνικης προσφορας. αυριο πρωι πρωι. τρυφων α ιωαννιδης.

      Διαγραφή
  4. όποιος αρρωσταίνει να φέρνει και τον προσωπικό του σοφερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θυμάστε τους μ****ες που τον φέρανε εδώ και τον έγλυφαν πατόκορφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλιμονο μας και σε ολο τον κοσμο!τιποτα δεν εμεινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ περιφεριάρχες, αντιπεριφεριάρχες, δήμαρχοι και λοιποί υποψήφιοι σύμβουλοι, ακούτε;... ή μας έχετε γραμμένους (εσείς ξέρετε που...). Σας ενδιαφέρει; Αν ναι ή όχι να μας το σχολιάσετε το γεγονός (όχι εδώ), αλλά στις προεκλογικές σας φανφάρες... περιμένουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω δήμαρχο να πεφτει χάμω... να καλούν ασθενοφόρο και να μην έρχεται γιατι δεν υπαρχει βαρδεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στις 18 μαιου θα υπάρχει ακόμα το ασθενοφόρο...

      Διαγραφή
  9. ειναι δυνατον να μην εχουμε ασθενοφορο??
    δηλαδη κ αμα παθουμε κατι και χρειαστοθμε ασθενοφορο να καλεσουμε θα πεθανουμε??ΕΛΕΟΣ αφου δεν θα υπαρχει ασθενοφορο,ας κλεισει καλυτερα το κεντρο υγειας. Ποιοσ ο λογοσ να υπαρχει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασθενοφόρα χωρίς οδηγούς,ΙΚΑ γιοκ,χιλιάδες αδέσποτα σκυλιά στο κέντρο. Πάει το παλιό καλό Αμύνταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο 9.25 που το θυμηθηκες , τοτε καποια μουτρακια εβγαζαν φωτογραφιες τη μουρη τους και καμαρωναν για το συντοπιτη τους , προσεξε ομως μην τους θυμωσεις γιατι θα ξαναδεις τη φωτογραφια στο προεκλογικο τευχος , ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ...ποσο αστειο ακουγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα ακούει αυτά ο δήμαρχος Αμυνταίου;Αυτό το θέμα το γνώριζε ο δήμαρχος Αμυνταίου,αλλά δεν πήγε στην Αθήνα να διεκδηκίσει!Πήγε μόνο για τις αρχαιολογικές ανασκαφές που τον ενδιαφέρουν!Δήμαρχε μήπως έκανες εξώδικα και για το Κέντρο Υείας Αμυνταίου;Δεν πρέπει να γίνει ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο;Δήμαρχε εσύ φιλοξενείς τον Άδωνι,εκεί τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι εγινε ρε Μακη; Ηρθες στο Αμυνταιο και μας εφερες την καταστροφη; Τοσο γκαντεμης πια! Και μη μας πεις παλι οτι φταει η κριση γιατι νομιζω οτι πολλοι δεν παρατηρουν κατι πολυ βασικο:Καθε φορα που πηγαινεις να διαμαρτυρηθεις στα αρμοιδια υπουργεια για την απομακρυνση καποιου φορεα απο το Αμυνταιο,αποσπας παντα προφορικες υποσχεσεις απο τους διοικουντες.Μια φορα δε γινοταν να αποσπασεις εγγραφη δεσμευση-αποφαση και να μη μας κοροιδευεις αδικα; Οποτε ή εσυ εισαι αφελης και με μια κουβεντα που σου λενε προφορικα (στον αερα) οι υπουργοι πειθεσε ή ακομη χειροτερα δεν εκανες ποτε τις συναντησεις που υποστηριζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, τον μουφα τον ξέρουν καλύτερα οι τοίχοι από τις Πολύκατοικιες του, ούτε μέχρι την Κοζάνη δεν έφτανε γιατί δεν τον ήξεραν.

      Πες μας πότε είχε γίνει κάτι καλύτερο από αυτά που έχουν γίνει σήμερα; από λόγια του αέρα ξέρουμε, οκ. Με αέρα όμως δεν γίνεται τίποτα, μόνο ο μουφακος θα χτίζει Πολύκατοικιες και οι παρετρεχαμενοι θα μαζεύουν ψίχουλα... Και ο δήμος μη πω τι θα γίνει, τώρα που οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ πατωσαν κιόλας.

      Α όχι ξέχασα θα πάει με τον σεριφη να δει τον πρωθυπουργό απευθείας ο μουφακος και θα λυθουν όλα.

      Μουφακια από ταινία επιστημονικής φαντασίας βγήκατε ρεεε

      Διαγραφή
  14. ντροπη στην τοπικη αυτοδιηκηση αν εχουν λιγο τσιπα πανω τους θα παρετηθουν ολοι μην ελπιζεται ομως.... τωρα οποιος τους ψηφησει ειναι αξιος της μοιρας του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eχετε χασει την ουσια...Απορω γιατι ριχνετε την ευθυνη στον Δημαρχο???Ξερετε ποιος εχει την ευθυνη του κεντρου υγειας??? Ο διευθυντης ..ξερετε ποιος ειναι???Λοιπον σας ενημερωνω ο Ρακοπουλος αυτος επρεπε να ξεσηκωθει,αυτος επρεπε να πατησει ποδι,αυτος επρεπε να ενημερωσει τον Δημαρχο και απο κοινου να κανουν κατι.Πως αφηνεις λοιπον κ Ρακοπουλε να σου παρουν τους οδηγους και το ασθενοφορο και αφηνεις ολοκληρο δημο ετσι στο ελεος του θεου.Αυτα για την ιστορια παλιομουφακια......δικος σας ειναι ο διευθυντης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o Ρακόπουλος α όλα κι όλα .... έχει άλλες σοβαρότερες ασχολίες...γράφει ασταμάτητα χρονογραφίες....... μόνο για τον τσέ κε βάρα και το μάο τσε τουνγκα δεν έχει γράψει ...πώς πώς ..με αυτά τα ...τιποτένια με ,,,,ασθενοφόρα και οδηγούς θα ασχοληθεί; ..μετράει πότε θα βγεί στην σύνταξη ....προσοχή προσοχή μην τον ενοχλείτε και ξυπνήσει κάπως απότομα από την σουρεαλιστική του νιρβάνα .....

      Διαγραφή
    2. Μην ενοχλήτε τον κ. Ρακόπουλο, αυτός ανήκει στην συγκυβέρνηση (ΣαμαροΒενιζελικός είναι!!!)

      Διαγραφή
  16. Ο δήμαρχος προσπαθεί να δουλεύει με ανταλλάγματα!Ότι είναι για κλείσιμο,το ανταλλάσει με προσωπικό όφελος.Θέλει πάλι κάτι σχετικό με τα ορυχεια!Μόνο αυτό τον ενδιαφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11.10 εισαι νουμερο και ενα παπαγαλακι , τιποτα περισσοτερο. ο διευθυντης οπως λες ειναι ενας υπαλληλος και ταυτοχρονα και γιατρος του κεντρου υγειας, αν αυτα που λες μπορουσε να τα κανει ενας υπαλληλος θα ηταν ευχης εργο . μαλλον εχεις αγνοια της λειτουργιας του κεντρου υγειας και των αρμοδιοτητων των διευθυντων . φαντασου λοιπον κακοψυχε οταν εφυγε η εφορεια τι μπορουσε να κανει ο διευθυντης.;μηπως το ιδιο που λες θα επρεπε να κανει και ο φρουραρχος του στρατοπεδου ; την απαντηση την γνωριζεις , σταματα επιτελους να τρως παπαγαλινη γιατι θα κιτρινισεις και δε σου παει το χρωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχνάς 12.18 ότι είναι και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμυνταίου. Και εκεί δεν έχει κάνει τίποτα, από το να υποστηρίζει τον μούφα τυφλά σε όλες τις ανέντιμες επιθέσεις εναντίων της περιοχής. Μουφάκια μην πολεμάτε τυφλά με χαρακτηρισμούς άθλιους προς τους συνδημότητες προκειμένου να κρύψετε και να κουκουλούσετε την ανεπάρκεια του μούφα και των συνεργατών του.

      Προπάντων σταματήστε να προσπαθείτε να καλύψετε την ανεπάρκεια του Ρακόπουλου που ενώ έχει μια καλλιέργεια ακολουθεί τυφλά τον άθλιο μούφα, και με αυτόν το τρόπο ακυρώνει εις διπλούν όλα τα καλά του. Ετσι λοιπόν τα περί ¨παπαγαλίνης¨ κλπ δεν αρκούν για να κουκουλώσεις φίλε μου μουφικέ, για άλλη μια φορά δείχνει την άθλια παιδεία σας, και τις προθέσεις για τον Δήμο Αμυνταίου. Καληνύχτα σας...

      Διαγραφή
    2. Φανταζομαι να μη χρεωνετε στον Ρακοπουλο την απωλεια των ασθενοφορων ολων των Κεντρων Υγειας που ανηκουν στην 3 ΥΠΕ '

      Διαγραφή
  18. Συνεχιζεις να τρως παπαγαλινη και αυτο φυσικα χωρις δυσκολια φαινεται στα γραφομενα σου .Η αντιπολητευτικη σου υστερια ειναι εμφανης . Οι χαρακτηρισμοι σου -μουφικος- και ολα τα αλλα ανοητα που γραφεις δειχνουν την ανεπαρκεια σου. Αν πραγματικα θελεις να χτυπησεις το μουφα μπορεις να το κανεις και αυτο ειναι το μεγαλυτερο δικαιωμα σου. Ο λογος που εγραψα και απαντησα στο σχολιο σου ηταν να σου δειξω οτι αυτα που εγραψες ηταν ελαφρια χωρις ιχνος σοβαροτητας ,για δε τις εκλογες σκεψου περαν της κοντοφθαλμης αποψης που εχεις υπαρχει και το ΚΚΕ τι λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανωνυμε 12:18 αγνοια λειτουργιας εχεις μαλλον εσυ. Καταλαβες τι εγραψε ο 11:10 ??δεν κλεινει το κεντρο υγειας και γι αυτο δεν μπορει να κανει ο διευθυντης κατι οπως αναφερεις τα αλλα παραδειγματα.Οανθρωπος μιλαει για τους τρεις οδηγους του κεντρου υγειας που δεν βγηκαν σε διαθεσιμοτητα και τους πηρε η φλωρινα στο νοσοκομειο,ενω αυτη εχουν το ΕΚΑΒ και εν μερει εξυπηρετουνται.μπορουσαν να μεινουν εδω και να εχει τουλαχιστον πρωι και απογευμα οδηγο και ασθενοφορο.Αρα ουτε παπαγαλακι ειναι ουτε κακοψυχος σαν εσενα παλιομουφακι......αυτα για την ιστορια.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΠΟΥΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ..

      Διαγραφή
  20. 10.22 το κιτρινο πουλακι το επνειξες , καταλαβες...αιντε γεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.