Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το γεφύρι της Άρτας…



Έργα και ημέρες του Δημάρχου Ιωακείμ Ιωσηφίδη…
  Για να σταματήσει η παραφιλολογία  και το ασύστολο ψεύδος με το οποίο εμφανίζει το μέγα θέμα της επισύναψης δανείου για την ολοκλήρωση των έργων της τηλεθέρμανσης  και την δήθεν υπονόμευση του έργου εξαιτίας της αρνητικής στάσης προς το δανεισμό, του κου Θεοδωρίδη, έχουμε να υποβάλλουμε στο δήμαρχο κο Ιωακείμ Ιωσηφίδη 3 ερωτήσεις:

  1η: Γιατί η ΔΕΤΕΠΑ προχώρησε σε δανεισμό 1.980.289,37€ με επιτόκιο 6,50% από το ΤΠ & Δανείων, για 10 χρόνια, επιβαρύνοντας το δήμο με τόκους 1.287.188,9 € συνολικά στη δεκαετία, ενώ  μπορούσε να τον αποφύγει διαθέτοντας το 1.000.000 € από το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ κεφάλαιο της ΔΕΤΕΠΑ ,το οποίο 20 ημέρες αργότερα το κατέθεσε σε προθεσμιακή κατάθεση με επιτόκιο μόλις 3,05% (138/2013 απόφαση της ΔΕΤΕΠΑ) και να απαλλάξει το δήμο τουλάχιστον από 332.188,09 €, όπως πρότεινε το μέλος του ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ Αβραμίδης Ιωάννης ή να υιοθετήσει πλήρως την απόφαση του κου Θεοδωρίδη που πρότεινε τη χρήση του 1.000.000 € από τα παραπάνω διαθέσιμα της επιχείρησης ΚΑΙ τα προσδόκιμα ποσά από το ΕΑΠ και να απαλλαγεί πλήρως από κάθε τόκο; (1.287.188,9 €  αυτό το ποσό θα πληρώσει σε τόκους ο δήμος στη δεκαετία).
  2η : Τι εννοεί ο δήμαρχος όταν αναφέρει ότι για το δάνειο υπήρξαν εξωδημοτικές εγγυήσεις όταν σαφώς αναφέρεται  στην 116/2013 απόφαση της ΔΕΤΕΠΑ  ότι για τις εξασφαλίσεις του δανείου λαμβάνονται υπόψη τα ποσά από τα έσοδα της επιχείρησης και τα δυνάμενα προς εκχώρηση ποσά από τα έσοδα του δήμου (ΚΑΠ); (Τι κρύβεται πίσω από αυτό;).
  3η: Ο ισχυρισμός ότι προκειμένου να δοθεί το δάνειο, ετέθη ως προϋπόθεση η αντίστοιχη απόφαση της ΔΕΤΕΠΑ να είναι ομόφωνη μπορεί να αποδειχτεί με κάποιο έγγραφο ή απλά χρησιμοποιείται από το δήμαρχο για λόγους εντυπωσιασμού;
  ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ποτέ κανείς δεν ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με την ολοκλήρωση της τηλεθέρμανσης, ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ είμαστε στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος  και τη διάθεση του σε ψηφοθηρικές παροχές, στα ψέματα και τις μεγαλόσχημες ανεδαφικές υποσχέσεις του κου Ιωσηφίδη.
  Αστοχίες  βεβαιότατα και υπήρξαν στην αρχική σχεδίαση του επιχειρήματος, που οπωσδήποτε κάποιους αδίκησαν, αφού το έργο δεν ολοκληρώθηκε σε μια συνολική  φάση εφάπαξ, πλην όμως δεν ήταν εσκεμμένα και εν πολλοίς ήταν αναμενόμενα από τόσης μεγάλης έκτασης έργο, όπου ενεπλάκησαν αναπτυξιακές εταιρείες, δυο ανεξάρτητοι δήμοι, πλήθος διαφορετικών δημάρχων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων και ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
«Με συνέπεια και στο αύριο»
 ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

34 σχόλια:

  1. επιτελους ρε Θεοδωριδη, μια απαντηση παντελονατη στη λασπη που δεχεσαι. Βγες και πες τα, τους βαρεθηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποίος δεν θέλει τηλεθερμανση να ψηφίσει μουφα
      Ο μουφας είπε όχι στη τηλεθερμανση

      Διαγραφή
    2. αστειος απλα 10 54. Ψαξε λιγο σε τι ειπε οχι ο μουφας και μετα μπορεις να συνεχισεις την προπαγανδα σου, αλλα ενσυνειδητα αυτη τη φορα, οχι απο αγνοια οπως τωρα

      Διαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ?
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!
    ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ???
    ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ
    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΚΟΜΑ....
    ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που την βρηκες την συνέπεια για το αύριο;
    Μήπως είχες συνέπεια και στο χθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε σε πιστεύω ρε είσαι ψευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ,ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Πόρο τον χρειάζεται ο Μάκης για να κάνει τις αναθεσούλες που θέλει.
    Δέν είναι χαζός να τον "σπαταλίσει" σε σοβαρά έργα(τηλεθέρμανση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τηλεθερμανση 7:00 έχει ξεκίνησε είσαι ψευτης

      Διαγραφή
  7. Ιωσιφίδη το παιχνίδι τελείωσε.
    Μήν χαλάς και ξοδεύεις τζάμπα "υλικό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα είναι μούφα, έχουν πάρει το δήμο παιχνίδι των playmobil τα χαιβάνια που έχεις επιλέξει. Μόνο από τα σχόλια τους καταλαβαίνεις επιπεδο...

      Διαγραφή
  8. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΤΕΠΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ:
    ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΕΤΕΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΦΠΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 4.000.000Ε
    ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΤΕΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ. 3.000.000. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΚΟΥΣ 500.000Ε
    ΑΡΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ , ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ:
    ΤΟ 2002 ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ . ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΙΑΣΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΔΕΤΕΠΑ 300.000Ε ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.
    ΤΟ. 2008 ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙ Α ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 180.000Ε ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΣΤΙΣ 2/10/14.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΥΝΑΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΦΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
    ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος εισαι ρε ανωνυμε που τον αφηνεις και στην κριση μας; εσυ ποιος εισαι δηλαδη; ανωτερος μας;

      Διαγραφή
    2. Από όλο το αυτό το κείμενο αυτό κατάλαβες και παρεξηγήθηκες ρε 11.55, χαχαχαα

      Είναι αυτό που σε βρίζει ο άλλος πατόκορφα και εσύ απαντάς γίατι με είπες "ρε"!!!!

      Διαγραφή
    3. Εκει πανω στα πολυτελη γραφεια της ΔΕΤΕΠΑ τα πληκτρολογια πιασαν φωτια απ τα Γιουσοφο Παπαχρηστακια... Καντε κανα διαλειμα μας πεισατε μην κουραζεστε αλλο..Και μη φοβαστε να υπογραφετε τα εμβριθη κατεβατα σας..

      Διαγραφή
  9. Πυκνό και περίεργα γραμμένο κείμενο.
    Πάντως για την ταμπακιέρα δεν μιλάει. Το ψήφισε ή δεν το ψήφισε το δάνειο. Γιατί και παλιότερα πάλι με δάνειο έγινε η τηλεθέρμανση και το είχαν ψηφίσει όλοι (αν θυμάμαι καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7.24 μ.μ. Aφού γνωρ'ιζεις τόσο καλά το θέμα,για να πεισθούμε ότι είναι αξιόπιστα αυτά που γράφεις,βάλε από κάτω και το ονοματάκι σου,για να διαπιστώσει ο κάθε συνδημότης για τη σοβαρότητα και αξιοπιστά που διαθέτεις και δεν πρόκειται για κάποιον από τα πολλά γιουσουφάκια, φθηνά και πληρωμένα από τον Mάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο την Μύκονο το στείλε όλο αυτό το φιλολογικό μανιφέστο ο 7:24; όλη μέρα γραφει για ολά και όλους. Αντίο πάντως θα του πουν μαζι και τον Δήμαρχο του που στον φιλωτα ταξαν λαγούς και πετραχήλια. Το καλυτερο ηταν φυσικά το μούσι και με την μικρή ΔΕΗ αλλα μυκονιατη αν θες ελα στην Λεβαία και θα δεις την γλύκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Δε φταίει ο ΤΗΕΟ. Οι Αμυντιώτες φταίνε 100% γιατί εδώ και 30 χρόνια τους κοροϊδεύει και το χάφτουν. Κάθε φορά τον ψηφίζουν βάσει των προεκλογικών του λογιδρίων και όχι βάσει των πεπραγμένων της θητείας του. Έκανε την 1η τετραετία του. Έδειξε τα ταπεινό του χαρακτήρα του, ήρθε ο Λιάσης με δημοκρατική, δημοκρατικότατη 4ετία, με επιδοτούμενη τηλεθέρμανση, με φθηνή τιμή κατανάλωσης,ΑΛΛΑ δε μας έκανε θέλαμε πάλι Θεοδωρίδη. 2η τετραετία. Τριπλασίασε τιμές, μας έβαλε στο τρυπάκι της ΑΝΦΛΩ, να ψάχνουμε τα λεφτά μας,υποτιθέμενα, ανέβασε την τιμή κατανάλωσης, έκανε εκπτώσεις κατά το δοκούν και του επιτρέπουμε να ξανα-ΖΗΤΑ την ψήφο μας. Ήρθε ο Ιωσηφίδης, κράτησε τις παλιές τιμές σύνδεσης, δεν ανέβασε τη τιμή κατανάλωσης, ένταξε το έργο και το υλοποιεί και μεις ακούμε τον ΤΗΕΟ, να λέει για δάνεια και επιτόκια, χωρίς να υπολογίζει τα δάνεια που πήραν τα νοικοκυριά μας για να βγάλουν τους χειμώνες. Η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος δεν έγινε με τα πλακάκια που στρώθηκαν στο 1ο Δημοτικό, με τα ντουβάρια που ήδη πέφτουν έξω από το στρατόπεδο και με πόοοοσα άλλα. Οι αστοχίες σου κύριε δε θα μας ενδιέφεραν αν τις πλήρωνες ΕΣΥ. Το θέμα είναι ότι τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΣΤΟΧΙΕΣ τις πληρώσαμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ! Αμυντιώτες το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού! Μη δέχεστε άλλο πια την ειρωνία, την κοροϊδία και τον εξευτελισμό. Δώστε αξία πρώτα στον ίδιο σας τον εαυτό και μετά στη ψήφο σας. Βάλτε πρώτα τα δικά σας ΘΕΛΩ.
    υ.γ. Παρακαλώ να δημοσιευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ντουβαρι του στρατοπεδου το εχτισε ο μουφας; Μηπως εχτισε και τον πυργο της Πιζας, γι αυτο στραβωσε; "Μη δέχεστε άλλο πια την ειρωνία, την κοροϊδία και τον εξευτελισμό. " λες κι αυτο ακριβως θα κανουμε απο εδω και μπρος γι αυτο αφηνουμε το αρθρο σου να περασει χωρις πολλα πολλα

      Διαγραφή
    2. Αφου τελειωσες το πονημα σου περνα απ το ταμειο του Μακη να τακτοποιηθεις...Μας εβαλες γυαλια και ειδαμε το φως το αληθινο...Ο Μουφας ειναι καθαρμα... Τραβα τωρα το καζανακι...

      Διαγραφή
    3. Δώστε ρε μουφάκια επιχειρληματα ότι δεν είναι. Αντικρούστε και σταματήστε τη πιπίλα με το ταμείο του Μάκη για να μη βγούν οι ομηρίες του ΤΗΕΟ σας.

      Διαγραφή
  13. Παιδιά μην πανικοβάλλεστε. Έτσι απλά βγαίνει ο Θεοδωρίδης.
    Και θα βγει επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.Αυτό που 3,5 χρόνια
    προσπάθησε ο Δήμαρχος να μας ταϊσει.
    Ψυχραιμία
    Χάσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 90%θα βγει ο μουφας Ε; ενταξει μας έπεισες.

      Διαγραφή
  14. ΜΠΙΤΑΚΗ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ 12.52?ΑΝ ΝΑΙ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ κ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ?ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗ ΔΕΤΕΠΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΣΗ?ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ,ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ,ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ?ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΙΑΣΗΣ,ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΟΠΗ ΣΟΥΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ{στ¨αρ@@@ εχω γραμμενους τους δυο μονομαχους}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ γιατι λες να σιωπα. ειναι πολλα τα λεφτα αρη!

      Διαγραφή
  15. ξαναδιαβαζωντας τη λιστα ονοματων,καθως και την πρωτη,ολο και συμφωνω με την αποψη σχολιαστη{γιατι δεν θα ψηφισω θεοδωριδη}.Το ολο εγχειρημα τελικα δειχνει χαρακτηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12.62 π.μ. και για εσένα ισχύουν ακριβώς, 'οπως σωστά τοποθετήθηκε ο 10.50 μ.μ., δώσε αξία στον εαυτο σου και στις σοβαρές συμβουλές και υποδείξεις, απόβγασμα της σοφίας σου. Xα. . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΓΟΥΣΑ
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΩΣΤΑ.
    ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΚΤΙΖΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΔΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣΤΟΡΩΝ
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ(Ι)Σ ΘΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΤΕ
    ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚ. ΥΛΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
    ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ
    ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ = ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ=
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ =ΗΛΙΟ=
    ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η δημοκρατική-δημοκρατικότατη 4ετία του κ.Λιάση ανώ 12:52 ξεκίνησε με αλλαγή του σχεδίου επέκτασης της τηλεθέρμανσης που σημπτωματικά περνούσε απο τα σπίτια συμβούλων του και φίλων μηχανοεργολάβων.
    Αυτά τα ΘΕΛΩ πεθύμησες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12.52 π.μ.τα 'ιδια ισχύουν με την τοποθέτηση του 1ο.50 μ.μ.και για εσένα,δώσε το ονοματ'ακι σου, για να γνωρίσουν οι δημ'οτες μας το μεγάλο και σοφό άνδρα ,που δίνει συμβουλές ν΄αποκτήσουν αξία και να μην αμαρτήσουν,μέρες που έρχονται. . .Tελικά ο εξευτελισμός και η αηδία ορισμένων ανθρώπων δεν έχει τελειωμό,προτρέπουν σε αξίες που ποτε δεν έχουν γνωρίσει. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάκη μην ξοδεύεις τζάμπα "υλικό" σε κόλακες που νομίζεις θα τρέξουν για σένα.
    Κράτα τα γιατί θα τα χρειαστείς στο Μαρούσι.
    Το παιχνίδι τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.