Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Απόσυρση υποψηφιότητας Δημάρχου…



Συνδημότισσες, συνδημότες,
  Προβαίνω στην παρούσα δήλωση καθώς θεωρώ υποχρέωση μου να σας γνωστοποιήσω και επισήμως την απόσυρση της υποψηφιότητας μου από τη διεκδίκηση του...
 
Δήμου Φλώρινας. Πέραν τούτου όμως, επιθυμώ να ευχαριστήσω και δημόσια όλους εσάς για την αμέριστη βοήθεια και την υποστήριξή που μου προσφέρατε στη δύσκολη διαδρομή που ακολουθήσαμε μαζί.
  Μία διαδρομή, η οποία ανεξάρτητα από την μη ολοκλήρωσή της, δε διαφοροποιεί τους στόχους, τις ελπίδες και το κοινό μας όραμα για έναν καλύτερο Δήμο Φλώρινας.
  Μία διαδρομή, η οποία δεν σταματά εδώ, καθώς εμείς συνεχίζουμε να  απαιτούμε τα καλύτερα για το τον τόπο μας, υπηρετώντας αξίες και όχι αξιώματα.
  Στις επερχόμενες εκλογές, ο κάθε ένας από εμάς τους ψηφοφόρους, θα πρέπει να επιλέξει αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν την επόμενη πενταετία. Ας προσπεράσουμε λοιπόν τα ατομικά συμφέροντα και ας αντιληφθούμε πως το βέλτιστο για τον καθένα μας προσωπικά ανάγεται στο συνολικό όφελος, δηλαδή σε ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.
Καλή Ανάσταση από καρδιάς.
Με εκτίμηση
Αθανάσιος Κ. Μπέλτσος                  

1 σχόλιο:

  1. ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.