Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Επιστολή - δήλωση υποψηφιότητας του Ιωάννη Θ. Αβραμίδη…



Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες του Δήμου Αμυνταίου,
  Καθώς η θητεία μου ως μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α.)  τελειώνει, αισθάνομαι χαρά και περηφάνια για όλα όσα μαζί πετύχαμε αυτά τα τρία χρόνια.


  Σας ευχαριστώ πολύ που σαν ενεργοί  πολίτες σταθήκατε αρωγοί στο δύσκολο έργο που επιτελέσαμε για την πρόοδο του τόπου μας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό μου γιατί μέσα από ανοιχτές συμμετοχικές διαδικασίες η συμμετοχή στις εκλογές της δημοτικής παράταξης «Με συνέπεια και στο αύριο» είναι πλέον γεγονός.
  Είναι τιμή μου να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σ’ αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης του ευρύτερου λεκανοπεδίου του Αμυνταίου. Ο δημιουργικός διάλογος που προηγήθηκε προσέφερε τις πρώτες ιδέες για μια νέα αποτελεσματική διοίκηση στο Δήμο Αμυνταίου. Θα ακολουθήσουν κι άλλες καλύτερες και αποτελεσματικότερες.
  Η Δημοτική Παράταξη «Με συνέπεια και στο αύριο», με επικεφαλής τον Κώστα Θεοδωρίδη πρεσβεύει μια κοινωνική συμμαχία στηριγμένη στις κοινωνικές αξίες, γεγονός που είναι απόλυτα σύμφωνο και με τις προσωπικές μου αρχές και γι’ αυτό άλλωστε συντάσσομαι πλήρως σε αυτόν τον αγώνα.
  Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε εδραιώσει μεταξύ μας όλα αυτά τα αυτά τα χρόνια ελπίζω και εύχομαι να δυναμώσει ακόμα περισσότερο και μετά τις εκλογές του Μαΐου.
  Αυτή τη φορά έχω την εμπειρία και μαζί με τη δική σας συμπαράσταση είμαι σίγουρος ότι και θα χαράξουμε μια νέα πορεία για τον τόπο με γνώμονα την ευημερία όλων ανεξαρτήτως των πολιτών.
  Σας καλώ όλους να στηρίξετε τον συνδυασμό Με συνέπεια και στο αύριο και τον Κώστα Θεοδωρίδη γιατί για μας
- δεν υπάρχουν διλήμματα και άνωθεν εντολές
- δεν υπάρχουν προσωπικά συμφέροντα
- δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.
  Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα του Δήμου. Οι κοινοί στόχοι και η αγάπη για τον τόπο, μας κάνει όλους συνοδοιπόρους.
  Το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια μας και σας ζητώ να βοηθήσετε να το κάνουμε όσο το δυνατόν λαμπρότερο.
Ιωάννης   Θ. Αβραμίδης
Υποψ. Δημ.  Σύμβουλος Δήμου  Αμυνταίου

9 σχόλια:

  1. Θα μας τρελανεις ρε Αβραμιδη;; επαθες αλτσχαιμερ μηπως;;; τι αλλαξε στον Μουφα και τωρα συμφωνεις μαζι του;;;Δεν θελεις τον Ιωσηφιδη που με αυτον κατεβηκες την αλλαη φορα ;;για ποιον λογο;;; Γιατι δεν λες την αληθεια;;; Αλλα μονο αυτο εχω να πω ντροπη σου.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες οτι θέλεις τον μισθό από την δετεπα και ασε τα πολλά λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΟΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΤΕΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΕ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αβραμιδη σε μαθαμε και σενα και το αφεντικο σου το Μωυσιαδη τι ρολο βαρατε στην περιοχη. Ψηφο απο τους Ποντιους δεν παιρνεις Αβραμιδακο. Ξεχασε το. Μαυρο και σε σενα και στον ξοφλημενο συνταξιουχο Μωυσιαδη. Ενας Ποντιος που σε στηριζε φανατικα και ξερεις ποιος ειμαι

      Διαγραφή
    2. επειδη δεν σε ξέρω .....γράψε το ονοματάκι σου αν φοράς παντελόνια.

      Διαγραφή
  4. Μεθυσμενος εγραωες ρε Αβραμιδη το κειμενο;;; αφου θεωρεις πετυχημενη την θητεια της ΔΕΤΕΠΑ τοτε γιατι δεν κατεωαινεις με τον ΙΩσηφιδη να συνεχισεις το εργο;;;; μηπως επειδη ο Ιωσηφιδης δεν σου εδωσε την προεδρια οπως ηθελες;;;;Να ξερες τι σε περιμενει στο χωριο ,σαραντα μερες μετα τις εκλογες θα κανεις να συνελθεις απο αυτο που θα παθεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη πες μας γιατί πήρες μεταγραφή. Κανένας δεν έχει καταλάβει.
    Δεν πιστεύω τους κακοπροέρετους που λένε για μισθούς και ΔΕΤΕΠΑ που δεν πήρες. Ούτε πιστεύω αυτούς που λένε ότι ο Μούφας σου χει τάξει λαγούς με πετραχίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μουφας στο Φιλωτα μονο τον δικηγορο έχει που αξίζει. Ολοι απο πίσω του θα τρέχουν. Οι υπόλοιποι καρέκλα και αμανέ μου είναι Γιαννάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιον θα προλάβει να ΕΞΗΠΥΡΕΤΗΣΗ ο ΜΟΥΦΑΣ έχει ταξει σε όλους . Μετά τις εκλογές εσείς που συνεργαζεσθε για πρώτη φορά θα καταλάβετε τι εστι ΜΟΥΦΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.