Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Λιάσης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας με το συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ»…



 «Η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους που  πιστεύουν στο θεσμό»…
  Ο Γιάννης Λιάσης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ έκανε την εξής δήλωση: «Η Αυτοδιοίκηση είναι το στήριγμα για τις τοπικές μας κοινωνίες, ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάμε ως Χώρα.


  Είναι ο θεσμός που διαχειρίζεται τις τοπικές μας υποθέσεις και σχεδιάζει το μέλλον μας. Χρειάζεται ανθρώπους που πιστεύουν στο θεσμό.
  Σήμερα που ο τόπος μας έχει περισσότερο από ποτέ άλλοτε ανάγκη για ένα νέο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης που να αξιοποιεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό πόρους και ανθρώπους, όλοι εμείς που έχουμε σχέση ζωής με την αυτοδιοίκηση δεν είναι δυνατόν να μη δώσουμε το παρόν σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.
  Μια προσπάθεια που είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως θα τη φέρουμε σε πέρας με επιτυχία έχοντας ως επικεφαλής του συνδυασμού  ΕΛΠΙΔΑ τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου, έναν άνθρωπο ικανό, με γνώσεις και εμπειρία.
  Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και μπαίνουμε στον αγώνα για να φέρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο στον τόπο μας».

15 σχόλια:


  1. Η ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο Κ. ΛΙΑΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγα ρε φίλε μας συγκίνησες...

      Διαγραφή
    2. ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ -ΛΙΑΣΗΣ ειναι το καλιτερο δυνατο διδυμο αν θελουμε αν μιλαμε χωριςφανατικη τυφλωση που παντα στρεβλωνει το σωστο..

      Διαγραφή
    3. ΣΕ διαβασα με δακρυα στα μάτια

      Διαγραφή
  2. Συρθηκες πισω απο το Στρατακη,ασπριδη,δημητριου,κουκουλοπουλο,τσικαρδανη,μουσιου,τσοκα,στην τοπικη αυτοδιοικηση,εφαρμοζονται πολιτικες γιαννη μου,δεν μειραζονται χρηματα ισοποσα,αυτοι οι 130 και οι 58 ειναι αυτοι ειναι που μας οδηγησαν στη κατασταση που ζουμε,της εξαθλιωσης,της βαρβαρωτητας και τωρα εσυ με την ενεργεια σου τους ξαναφερνεις στην επικαιροτητα,ειναι στην κολαση και τεινεις χειρα βοηθειας.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ Δ.ΜΑΚΕΔ.ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.56ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ,ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ 130 ΒΑΛΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΜΗ ΓΛΕΙΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν να σου ευχηθώ καλή έπιτυχία, με αφορμή την κάθοδόσου στην περιφερεια. δεν μπορώ να μην σου θέσω έναν προβληματισμό,ως δήμαρχος τα
    όποια έργα έχουν γίνει δεν έχω λόγους να τα αμφισβητήσω, θα ήθελα να σταθώ μόνο σε ένα. με ποιά κρητήρια μετέφερες το περίπτερο απο το πεζοδρόμιο ΚΑΦΕ ΡΟΔΑ στο καλήτερο μέρος του αμυνταίου, δίπλα στο μνημείο δημιουργώντας ένα αισθητικό έτρωμα. είναι οφθαλμοφανές πως εξυπηρετήθηκαν επιθυμίες φίλων σου,οταν περνάς απο εκεί ρίχνε μια ματιά και να είσαι περίφανος εσύ και οι οιπόλοιποι που το ψήφισαν ,δες το δέντρο που ξεράθηκε πίσω απο τα ψηγεία που δουλέυουν νυχθημερόν και το έκαψαν,δεν μπορώ να το προσπεράσω έυκολα φίλε Γιαννη Λιάση.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μονος που καταψηφισε την σχεδον ομοφωνη αυτη αποφαση ηταν ο Ρακοπουλος..... Για να μην τον θαβουμε συνεχεια....

      Διαγραφή
  5. Φίλε Στέλιο με απογοήτευσες γράψε που διαφωνείς μαυτά που γράφω για τον Λιάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τοσο λιγο... δρν σε περιμενα φιλε Γιαννη, μεγα λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΗ,ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΛΗΜΑ,ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EINAI ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΛΙΑΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΦΕΛΗ,ΚΑΘΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O κ. Λιάσης μόνος του ισοπέδωσε τον εαυτό του και δε σεβάστηκε την πορεία του. Όλα αυτά που γράφεις, συμφωνώ μαζί σου, δε τα συνυπολόγισε ο ίδιος του, δεν εκτίμησε την αγάπη και την αφοσίωση των ψηφοφόρων του, τους απογοήτευσε και έκανε ... μια τρύπα στο νερό. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αλλά κρύο τουρλού δε κατεβαίνει. Και τελικά μπορεί στα 60 του να ενηλικιώθηκε και με μεστό νου να έγινε ΠΑ-σοκ-ος, αναθεματίζοντας το όποιο αριστερό παρελθόν του. Μπορεί και κάποιοι να τον υπερτίμησαν, για να πάμε σε τραγουδάκι του ΠΕρισκοπίου, ότι φουσκώνει ξεφουσκώνει, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει.

      Διαγραφή
  9. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΒΕΒΑΙΑ.
    ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...ΣΤΗ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε 6:40 πες την αποψη σου για την μεταφορα του περπτερου αν εχω δικιο η αδικο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.