Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Οι απαντήσεις μας, λύση στα προβλήματα του λαού και του τόπου!



Ανακοίνωση της Υποψήφιας Δημάρχου Αμυνταίου Βογιατζή Μαρίας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
  Στ’ αλήθεια πιστεύετε κύριοι των ανοιχτών οριζόντων ότι το μέγιστο πρόβλημα της θέρμανσης στο Δήμο Αμυνταίου μπορεί να λυθεί με βιομάζα;
  Εμείς το θεωρούμε ως πυροτέχνημα ή όπως αλλιώς θα ήθελε να το χαρακτηρίσει κάποιος.


  Νομίζουμε ότι ο κάθε πολίτης καταλαβαίνει ότι ένα τέτοιο εγχείρημα, για όλα τα Δ.Δ. στο αραιοκατοικημένο και δύσκολο ανάγλυφο του Δήμου μας, στέκει αδύνατο από όποια οικονομοτεχνική πλευρά και αν το προσεγγίσει κανείς.
  Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση προτείνουμε:
1) Πλήρη ανάπτυξη της τηλεθέρμανσης στους οικισμούς Αμυνταίου – Φιλώτα – Λεβαίας και επέκταση σε Ξινό Νερό και Άγιο Παντελεήμονα. Επίσης επέκταση σε άξονες οικισμών όπως Πεδινό – Λιμνοχώρι – Αετός – Λέχοβο – Βαρικό κ.α..
  Βέβαια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την ανάπτυξη της τηλεθέρμανσης είναι η αλλαγή πολιτικής στόχευσης των κομμάτων σας και της Ε.Ε. στο ζήτημα της απελευθέρωσης της ενέργειας (ξεπούλημα ΔΕΗ).
2) Να σταματήσει η μισάνθρωπη πολιτική των κομμάτων του συστήματος (τα οποία υπηρετείτε) στο ζήτημα της φορολόγησης του πετρελαίου θέρμανσης. Είναι δικαίωμα να μπορεί κάποιος να ζεστάνει το σπίτι του, τα παιδιά του χωρίς να κερδίζουν κάποιοι από αυτή την ανάγκη.
  Επιτέλους φτάνει το πετρέλαιο να έχει πάνω από το 60% φόρους, φπα και ειδικό φόρο κατανάλωσης. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνονταν στο σύνολο οι λαϊκές οικογένειες να ζεσταθούν χωρίς… ξύλα και κάρβουνα ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ! Βέβαια αυτές οι πολιτικές που εσείς στηρίζετε δίνουν αφορολόγητο πετρέλαιο μόνο στους εφοπλιστές!
  Μην συνεχίζετε να αναμασάτε για την έλλειψη των προτάσεών μας. Απλώς οι δικές μας προτάσεις είναι έξω από τον ταμπουρά της κεντρικής εξουσίας.
  Μετά από τα παραπάνω ας χρησιμοποιήσουμε τα υδροπλάνα σας για ταξίδια στ’ όνειρο με βάρκα την ελπίδα!
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

9 σχόλια:

  1. Είσαι λίγο μακρια νυχτωμενη !!!!!!!!!!
    Άραγε με αυτά που λες περιμένεις ψήφους ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΠ???

      ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ.
    ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ???
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ???
      ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  3. ΜΑΡΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ,ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ{Ε.Ε.ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ........}ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ,ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ [αξιοπρεπη καπιτελισμο}.σοσιαλδημοκρατια ακουγετε?οχι αγαπητη μου προοδευτικη προοπτικη ειναι.Ας προσπαθησουμε να βαλουμε στην ατζεντα πρωτα τις πανανθρωπηνες αξιες του διαφωτισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το παιδι μπορεί κανεις να το ενημερώσει;;
    Είναι εκτός πραγματικότητας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η βιομαζα και η τηλεθερμανση απο αυτην,ειναι δοκιμαζμενη στον παλε ποτε σοσιαλισμο εδω και 50 χρονια ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ,μονο που τα τελευταια χρονια της ζωης του εκεγαν δαση και καρβουνο με τεραστια οικολογηκη καταστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εισαι η μονη ελπιδα που βλεπει η νεολαια στο Αμυνταιο..Συνεχισε ετσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη επιτυχια. Ειμαι σιγουρη οτι θα μπειτε στον δημο κ καιρος ειναι... Φτανει πια με τα λαμογια. Ας ειναι κ ενας δικος μας φυσιολογικος ανθρωπος εκει μεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.