Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σάρωσαν τα μετάλλια του τζούντο οι μικροί αθλητές του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αμυνταίου…



Πανελλήνια πρωταθλήτρια η Κωνσταντίνα Π. Λαζαρίδου, από τον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου…
  Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Α’ που διεξήχθη στις 16/3/2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χάλκης στον Πλατύκαμπο Λάρισας, σάρωσαν τα μετάλλια οι μικροί αθλητές του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αμυνταίου.

  Πανελλήνια πρωταθλήτρια στην κατηγορία -52, αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Π. Λαζαρίδου, μαθήτρια του Γενικού Γυμνασίου Αμυνταίου, κερδίζοντας στον τελικό την Παναγιώτα Καϊσοπούλου του Ηρακλή Ερμιονίδας.
  Στα αγόρια, ο σύλλογος του Φίλιππου Αμυνταίου κατέλαβε τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας  2 χρυσά μετάλλια, στην κατηγορία -42 ο Ματθαίος Τσαρμαντίδης και στην κατηγορία -55 ο Μιχάλης Σαρίδης, καθώς και 1 ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -34 ο Κεσίδης Γεώργιος και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία – 55 ο Βίκτωρ Γκαρακλίδης.  
  Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Α’ διεξήχθη στις 16/03/2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χάλκης στον Πλατύκαμπο Λάρισας.

1 σχόλιο:

  1. Στο αμυνταιο ζει η Κων/να. Απο τον αγιο ειναι ο μπαμπας της. Αυτη απο την ωρα που γεννηθηκε ζει και μεγαλωνει στο αμυνταιο. Ενα μεγαλο μπραβο στο κοριτσι μας!!!! Παντα τετοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.