Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Και πάλι θέμα ΔΕΤΕΠΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Απ’ ότι όλα δείχνουν, το θέμα της αναβολής (εκ μέρους του Κ. Θεοδωρίδη) της εκδίκασης της αγωγής που κατέθεσε η κοινοπραξία «Οκλαλιώτη Ματθαίου» κατά της ΔΕΤΕΠΑ, θα μονοπωλήσει την αντιπαράθεση στην φετινή προεκλογική περίοδο μεταξύ των δυο εκ των διεκδικητών του Δήμου Αμυνταίου (Θεοδωρίδη Ιωσηφίδη).

  Το θέμα επανήλθε σήμερα, Δευτέρα 17/3, στο Δημοτικό Συμβούλιο και ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ τι ακριβώς έγινε…

  Να θυμίσουμε ότι, προεκλογική κόντρα των δυο διεκδικητών κατά τις προηγούμενες εκλογές ήταν η περίπτωση Τσάνταλη, που εν τέλει κανείς (ή ελάχιστοι) δεν γνωρίζει την έκβαση της υπόθεσης…
  

8 σχόλια:

  1. Α ρε μουφα μαζευτα και φύγε ποιος βλάκας θα σε πιστέψει???
    Τραβά στο δικαστήριο βάλε παντελόνια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψευτοθοδωρε αν ήθελες να εκδικαστεί η υπόθεση θα είχε γίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μουφακο όσο το επιμενεις τόσο ρόμπα γίνεσαι....
    Ποσο ψευτοθοδωρος μπορείς να γίνεις ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ότι έχει ακουστεί πολύ έντονα,το θέμα ΤΣΑΝΤΑΛΙ στον Άγιο Παντελεήμονα,έχει πάρει πολύ κακή τροπή.Υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχει αιτηθεί να μπει στο άρθρο 99,αν είναι αλήθεια που όπως λένε οι πληροφορίες είναι,τότε πρέπει να δώσει τα χρήματα ο δήμαρχος Αμυνταίου,αν θυμάστε,είχε πει τότε ότι εγγυάται για τον κ.Τσάνταλι!Τώρα όσο για την αναβολή,νομίζω καλώς δόθηκε,διότι χωρίς δικηγόρο δεν κερδίζεις υπόθεση!Μάλλον η δικασταί ενδιαφέρονται περισσότερο για την ΔΕΤΕΠΑ και το μέλλον της από τον δήμαρχο και τον Παπαχρήστου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις οτι θα πλακωσουν και θα σε λένε ψευτοθοδωρακη μουφακι και όλα τα σχετικα. Χαίρομαι όμως γιατί έχουν χασει την μπάλα και πλεον μονο με ύβρεις λάδια και κάρβουνα κερδίζουν ψηφοφόρους. Αλλά ο επικίνδυνος τους δήμαρχος-εργολάβος ετοίμασε βαλίτσες και είναι ωρα για όποιον εκλέγει να κανει κάτι για τον τόπο μας. Εύχομαι εκατό ατομα να σε πουν ψεύτη. Είμαστε χίλιοι όσοι ξέρουμε την αλήθεια.

      Διαγραφή
    2. με 1000 ψήφους βγαίνεις δήμαρχος; Πρέπει να κάνεις λογαριασμό άλλη μια φορά και τρέχα να πείσεις κι άλλους μετά γιατί δεν σε βλέπω καλά...

      Διαγραφή
  5. Μουφακο να παίρνεις τα χάπια σου κρίμα να σε δουμε σε κάνα τρελαδικο
    Τα λες και τα πιστεύεις ήθελα ναξερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα ο Μακης είναι επικίνδυνος, Σκέψου ο μουφακος που με ύβρεις και απειλές,πρεπει ναχει κερδίσει τον ζουρλομανδύα🌠

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.