Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σύντροφοι Δυτικομακεδόνες, μια απορία…



Το σύνθημα της αφίσας που είναι φάτσα – κάρτα σε όλα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, «Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς», ισχύει για την περίπτωση Καρυπίδη;

Γιατί, όταν «νικάς» με 9-3 και στο τέλος χάνεις, είσαι άξιος της μοίρας σου!!!

6 σχόλια:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να πάμε, εμείς τώρα ήρθαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό θα γίνει και με την περίπτωση αεροβασίας που έγινε πρόσφατα,από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Εβραιολομπίστα πρόεδρό του,που σε ένα βράδυ,χωρίς να υπολογίσει τις τοπικές αποφάσεις,καρατόμισε τον κ.Καρυπίδη!Τώρα που θα χάσει την Περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας,τι θα πει;Εμείς πάντως ξέρουμε,ψηφίζουμε Καρυπίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην δημοκρατία σας κ.Τσίπρα και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ!Έτσι να προχωράτε και στο τέλος μαύρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί όλα αυτά μου θυμίζουν πρακτικές του ΠΑΣΟΚ επι Α.Παπανδρέου στη δεκαετία του 80?Μήπως η ιστορία επαναλαμβάνετε σαν φάρσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί φίλοι το 9-3 είναι ψήφοι παραγοντίσκων που εκφράζουν προσωπικές απόψεις και δεν έχουν καμία ΕΞΟΥΣΙΟΔΌΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΄ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ που είναι και οι μόνες που έχουν αποφασιστικό χαρακτήρα.(Βλέπε καταστατικο ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2013)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.