Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Λάθη επί λαθών!



  Την χειρότερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε στην Άρτα ο Αμύντας Αμυνταίου, οπού και ηττήθηκε με 32-24 από τον τοπικό Πρωτέα.

  Το συγκρότημα του Λευτέρη Ελευθεριάδη ήταν νωχελικό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με αποκορύφωμα το καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο, όταν και σπατάλησαν πάνω από 15 (!) ελευθέρα σουτ!
  Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ισορροπημένο (4-3 στο 10’), ενώ στη συνέχεια ο Πρωτέας εκμεταλλευόμενος τους αιφνιδιασμούς και το περιφερειακό του σούτ αύξησε την διαφορά στα 4 γκολ στο 25’ με πρωτοστάτες τον πατέρα (Γιώργο) και υιό (Νίκο) Τσέλιο (10 και 9 γκολ αντίστοιχα). Ένα 0-2 του Αμύντα χάρις τον Παπαχρήστου (7 γκολ) έκλεισε το ημίχρονο στο 13-10.
  Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καταστροφικό, αφού ο Αμύντας αποσυντονίστηκε πλήρως σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο Μάκης ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια του Πρωτέα, και σε συνδυασμό με τις επιθέσεις που οργάνωνε ο Ντάλας (3 γκολ), η διαφορά εκτοξεύτηκε στα 7 γκολ στο 40’ (19-12). Το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο Αμύντας ήταν να συντηρήσει το σκορ με την βοήθεια των Ρόμπη (4 γκολ) και Παναγιωτίδη (7 γκολ).
  Ο παίκτης του Αμύντα, Κωστόπουλος Βαλάντης, δήλωσε: «Η σημερινή μας εμφάνιση ήταν επιεικώς απαράδεκτη, αφού σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλευθήκαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, ο στόχος μας όμως είναι και θα παραμείνει η άνοδος, και για αυτό χρειαζόμαστε και την βοήθεια του φίλαθλου κοινού μας!»
Αμύντας (Λευτέρης Ελευθεριάδης): Λιάσης (τ/φ), Θεοχαρίδης (τ/φ), Ηλίας, Καλαϊτζίδης, Δημητρίου 5, Κοσμίδης, Παναγιωτίδης 7, Γαβριηλίδης, Τόιτος, Κωστόπουλος 1, Θωμαϊδης, Πετρίδης, Παπαχρήστου 7, Ρόμπης 4, Γεωργίου
Πρωτέας (Τσαλαπάτης Δημήτρης): Μάκης, Γεροδήμος, Πάτσιας 2, Ντάλας 3, Κίτσος, Ρίζος 1, Τσέλιος Ν. 9, Γιολδάσης 2, Τσέλιος Π. 2, Τσέλιος Γ. 10, Μακρής Δ. 2, Μακρής Κ. 1, Κώστας, Παπανδρέου, Κολιός, Μπίζγκα
Πέναλτι: 2/2, 2/3, Δίλεπτα: 3-4, Δεκάλεπτα: 4-3, 8-6, 13-10 (ημιχ.), 19-12, 26-17, 32-24 (τελικό).
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Λιάσης

11 σχόλια:

  1. Βαρια τους εκατσε η προβατίνα στο μέτσοβο

    Πέρα από την πλάκα διαχρονικά οι παίχτες του αμυνταιου οταν βγαίνουν εκτος περιοχης πανε σαν καφενείο για χαβαλέ ,είτε αλεξνδρουπολη που κανανε και διανυχτερεύση ,είτε λαμία ,είτε βόλο ακόμα στο κιλκίς και στα σερρας .Ποτέ δεν πήγαν για να κερδίσουν παιχνίδι εκτός απο εκείνο το μπαράζ στη μικρα που είχαν το αυγο στο ποπο.Τα εκτος εδρας παιχνδια ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας που δεν υπάρχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα και οι μεγαλες δηλωσεις του Ελευθεριαδη και καποιων παικτων που πηγαν βρε παιδια;;;Δουλεια και μονο δουλεια για να ερθουν τα αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλαγη προπονητη μπας και καταφερουμε τιποτα,ο ελευθεριαδης ειναι ολο φρου φρου και αρωματα,δεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη των παιχτων,ιδιαιτερα με αυτα που εκανε το καλοκαιρι.Ασ αναλαβει ο Δημητριου και τοτε θα δειτε ποσο καλυτερα θα παει η ομαδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα την ομάδα στους 2 εντός έδρας αγώνες..ο δεύτερος με την ομάδα της Κοζάνης ήταν και λιγάκι αδιάφορος λόγο δυναμικότητας και ηλικίας..Στον πρώτο αγώνα με τον Αρίων είδα μια ομάδα παθιασμένη και δεμένη και στο κάθε γκολ αλλά και στην κάθε καλή άμυνα να πετάγεται μέχρι και ο τελευταίος παίκτης του πάγκου για να πανηγυρίσει...Τώρα στην Άρτα δεν γνωρίζω το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα αλλά το μόνο εύκολο είναι να τους κρίνουμε...Ο προπονητής αλλά και αρκετοί παίκτες είναι έμπειροι και πιστεύω πως ξέρουν από εδώ και στο εξής τι πρέπει να κάνουν αν θέλουν να καταφέρουν την άνοδο..Ας περιμένουμε λοιπόν το αποτέλεσμα αγώνα-αγώνα βοηθώντας τους από την κερκίδα..Έπειτα θα ίσως μας δωθεί ένα έλαχιστο δικαίωμα να κρίνουμε την συμπεριφορά, τις επιλογές και τις πράξεις προπονητή και παικτών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΌ-- Ο προπονητης ειναι εμπειρος!!!!!!
    Δεν μας λες και που απεκτησε την εμπειρια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ανέφερα πουθενά ότι είναι έμπειρος όσο κάποιοι άλλοι προπονητές με χρόνια σε πάγκο...Αναφέρθηκα στην εμπειρία που έχει πάνω στο άθλημα γνωρίζοντας ότι ασχολείται χρόνια με το αντικείμενο και σαν παίκτης και γνωρίζει την ψυχολογία των παικτών...Άλλα με το ειρωνικό σου στιχάκι με αναγκάζεις αυτή την στιγμή να σου δίνω αυτή την απάντηση που κάποιος μπόρει να την εκλάβει ως πρόταση υποστήριξης του ελευθεριάδη...καμία σχέση εγώ απλά ανέφερα αυτά που είδα στο γήπεδο ως φίλαθλος του Αμύντα..

      Διαγραφή
    2. Επαρση και τιποτα αλλο ο Ελεθθεριαδης!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. ντρομπη στην διοικηση και στην επιτροπη, ενισχυσανε σε ολους τους τομεις τις γυναικες και ξεγυμνωσανε τους αντρες, διαχωρισμος των 2 τμηματων εδω και τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγαινε να κανεις τον διαχωρισμο εσυ ,εξυπνε!!!!!!,ολοι εξω απο τον χορο τραγουδατε.15 με 18 ατομα εχει σε καθε προπονηση τι αλλο πρεπει να γινει;;;;πηγαινε βαλε χρηματα εσυ να το ντυσουνε το αντρικο.!!!!Εδω υπαρχουν παραπολλοι που πανε στα παιχνιδια των γυναικων και δεν πληρωνουν 3 euro ,στο αντρικο ουτε σκεψη για εισοδο γιατι δεν θα πηγαινει κανενας!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑ@@@@ΕΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΚΟΥΝΑΒΙ!!!!

      Διαγραφή
    3. Λογικο δεν ειναι να ενισχυθει το γυναικειο περισσοτερο σε σχεση με το αντρικο αλλο Α1 και αλλο Β εθνικη.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΞΕΡΟΛΑς ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥς,ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.