Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Εγκληματική αδιαφορία ή απλά… εκδίκηση;



  Πρόσφατα, μέσα στο πλαίσιο των περιοδικών επισκέψεων που διενεργούμε,  σε όλο το δήμο, προκειμένου ως μείζονα αντιπολίτευση, να έχουμε ακριβή εικόνα της κατάστασής του, επισκεφθήκαμε διαφόρους χώρους και εγκαταστάσεις του Αμυνταίου.

ΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ;


  Εγκατάλειψη: αφημένα στο έλεος του καιρού και του…θεού τα γήπεδα 5Χ5 ,που ρημάζουν φωνάζοντας για την αδιαφορία των «υπευθύνων», η αμαρτία τους μία: τα κατασκεύασε η προηγούμενη δημοτική αρχή, άρα ας αφεθούν και ας καταστραφούν. 
  Το χειρότερο είναι πως προεκλογικά, όταν ήταν ακόμα λειτουργικά, μας κατηγόρησαν για… αδιαφορία και εμπάθεια προς τον αθλητισμό, εμάς που τα κατασκευάσαμε! 
  Αφήνουμε στην νοημοσύνη του κάθε Αμυντιώτη που θα επισκεφθεί τους χώρους, να κρίνει τις (ανύπαρκτες) θεάρεστες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής.

  Υποκρισία: το ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου για το οποίο τόσα μεγαλόσχημα υποσχέθηκαν  μα και τόσο μας κατηγόρησαν, χωρίς να ήμασταν ποτέ υπεύθυνοι για αυτό, λειτουργεί μόνο χάρη στην εντονότατη, φιλότιμη και αφιλοκερδή προσπάθεια 3-4 παιδιών και βέβαια είναι θέμα χρόνου ο κορεσμός τους, δίχως την αντίστοιχη αρωγή της δημοτικής αρχής. Ένας χώρος που έπρεπε να αποτελεί προορισμό για τον κάθε δημότη που επιθυμεί την άθληση και την εκτόνωσή του, δόθηκε για χρήση άρον άρον, χωρίς την εξασφάλιση των αντίστοιχων δομών λειτουργικότητας και απαξιώνεται συνεχώς.

  Εγκληματικός λαϊκισμός: Πλήρης απαξίωση της δημοτικής βιβλιοθήκης. Με πολύ άνεση κυκλοφόρησαν προεκλογικά φωτογραφίες από το κτίριο από τη σημερινή δημοτική αρχή,  κατηγορώντας μας για ολιγωρία ΟΜΩΣ πείτε μας τι κάνατε εσείς σήμερα μετά την πάροδο τριών ετών σε ένα κτίριο κόσμημα, που παραλάβατε έτοιμο και πλήρως εξοπλισμένο (άραγε υπάρχει ο εξοπλισμός, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές;) και το οποίο με πολύ μικρή παρέμβαση θα μπορούσε να λειτουργεί και να αποτελεί χώρο αναφοράς για το Αμύνταιο;

  Επαίσχυντη αδιαφορία: Χώροι όπως το γήπεδο τένις με πολύ μικρές παρεμβάσεις θα μπορούσαν να είναι λειτουργικότατοι, προσφέροντας ποιοτικό αθλητισμό στους δημότες μας, και μόνο σε προσωπική εμπάθεια ή πείσμα ή σε ξεδιάντροπη αδιαφορία μπορεί να αποδοθεί η σημερινή τους εικόνα.

Τους εγκαλούμε, παραπέμποντάς τους στο προεκλογικό τους φυλλάδιο, και τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών, γιατί δεν υλοποίησαν ΤΙΠΟΤΕ απ’ όσα υποσχέθηκαν.

  Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσια τη σελίδα από το αντίστοιχο προεκλογικό φυλλάδιο της παράταξης του κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» καθώς και φωτογραφίες από τη σημερινή κατάσταση των εγκαταστάσεων.




Κώστας Θεοδωρίδης
Επικεφαλής Μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Αμυνταίου



25 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΩΣΤΑ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΟΓΗΖΕΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ
    ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ = ΠΑΣΟΚ=
    ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΥ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ.
    ΜΦΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα την εποχη που ζουμε εχουν σημασια για σενα???
    Ειναι προτιστης σημασιας???
    Δεν θελουμε φρου φρου κι αρωματα
    Το κρυο δεν λιγοστευει αν συντηρηθει ενα γηπεδο για να ζεσταθει ενα σπιτι η ενα σχολειο γιαυτο σκεψου λιγο σοβαρα..
    Μην συνεχιζεις τις κρυαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γήπεδο 5*5 και γήπεδο τένις του αετού δεν έχουν πλέγμα στην περίφραξη. Ο δήμοσ έδωσε ανάθεση το έργο χωρισ να ολοκληρωθεί. Είμαι μέλος του αθλητικού συλλόγου αετού και θα καταγγείλω τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή για ημιτελές έργο.

      Διαγραφή
  4. ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;;;
    ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ; ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΦΤΩΧΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΖΟΡΖ ΖΟΡΖ ΑΠΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι επικεφαλης της μειζονος θα μεινεις μ αυτα που μας λες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχετε δημ.συμβουλιο αντε να τα πεις να γελασει καθε πικραμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ
    ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;
    ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κανω και τοξερεις αν δεν το ξερεις ρωτα τον μουφα εκτος κιαν λεει ψεμματα και σαυτο δεν ειχε αδεια και τοθυμαμαι

      Διαγραφή
  8. τα γήπεδα 5χ5 στο Αμυνταιο ειναι κατεστραμένα από πολύ παλιότερα πριν καν βγει ο Ιωσιφίδης. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΑΦΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Κύριε Θεοδωρίδη πείτε μας τι κάνατε εσεις όταν είσασταν Δήμαρχος για το Γήπεδο ποδοσφαίρου;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε συ Κωστα,τα ιδια και τα ιδια,ενταξει θα διορθωσεις τα 5Χ5 ,θα διορθωσεις την κακογουστη βιβλιοθηκη,το γηπεδο μπλα μπλα μπλα.Περαν αυτων δεν εχεις κανει μια προταση καινοτομα,δεν εχεις καταθεσει καμια προταση ουσιας,παρα μονο,εμεις θα τα κανουμε καλυτερα.Εγω επειδη θυμαμαι και δεν ξεχνω,μονο πλατιουλες και παπανδρεολεοφορους εκανες.Παρολα αυτα στο διπολο πρεπει με τη ψηφο μου να τοποθετιθω.Ειμαι τρελαμενος,οπως οι περισωτεροι ψηφοφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ,ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ,ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑ.ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ Μ@@@@@@ΑΚΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥΣΛΟΦ ΓΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤI, ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ , ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ, ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑI ΤΩΡΑ; ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ . ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΉΤΑΝ ΠΟΛΎ ΈΝΤΟΝΟ ΝΑ ΔΕΊΞΕΙ ΣΙΏΝ ΟΝΕ ΔΉΜΑΡΧΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ ΓΗΠΈΔΟΥ ΌΠΩΣ ΤΟ ΈΚΑΝΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ . ΤΈΤΟΙΑ ΠΟΛΎ ΙΚΑ ΛΆΘΗ ΜΌΝΟ ΕΣΎ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙΣ . ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ Σ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΉΡΗΣΗ ΈΒΑΛΕ ΑΥΤΟΓΚΌΛ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΑ ΜΙΚΡΆ ΓΗΠΈΔΟΥ ΌΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε τι γλωσσα μιλας εσυ ωρε;

      Διαγραφή
    2. Είμαι στο ΔΣ του ΕΡΜΗ και σας λέω υπεύθυνα ότι αν ήταν σήμερα Δήμαρχος ο Θεοδωριδης η ομάδα δεν θα είχε γήπεδο όπως έγινε τα τελευταία 12 χρόνια και αποκλειστικά υπεύθυνος είναι θεοδωριδης Αν δεν ήταν στην σημερινή διοίκηση δημοτικός σύμβουλος παλαιός παίχτης ο οποίος έκανε στην ομάδα και πολλά χρόνια παράγοντας της ομάδας γήπεδο δεν θα είχαμε να είναι καλά ο άνθρωπος τέτοιους θελουμε στην πολιτική και όχι το Θεοδωριδη να μετατρέπει τον δήμο στον καλύτερο πελάτη του μαγαζιού του

      Διαγραφή
  13. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ?? ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ? ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστες οι παρατηρησεις κυριε Θεοδωριδη αλλα δε μας ειπατε απο ποτε οι συγκεκριμενοι χωροι βρισκονται σε αυτην την κατασταση; Παρ'ολο που ο νυν δημαρχος δεν υλοποιησε τις προεκλογικες του υποσχεσεις για αναβαθμιση και λειτουργια αυτων των αθλητικων εγκαταστασεων θα μπορουσαμε να παρατηρησουμε οτι οι χωροι αυτοι ειναι παρατημενοι απο τη μερα που εφυγε απο αυτους και ο τελευταιος εργατης που συμμετειχε στην κατασκευη τους! Και αν θελετε ας τα πουμε και πιο αναλυτικα: Η βιβλιοθηκη χτιστηκε επι της θητειας σας και παραδοθηκε στην επομενη δημοτικη αρχη του κυριου Λιαση ο οποιος και σας την παρεδωσε σε ιδια (ισως και σε χειροτερη) κατασταση κατα τη δευτερη σας θητεια. Εσεις προβηκατε σε καποιες διαδικασιες συντηρησης αλλα το κτιριο παρεμενε και παλι κενο απο βιβλια και υλικοτεχνικη υποδομη χωρις να εξυπηρετει το βασικο σκοπο για τον οποιο χτιστηκε. Ο κυριος Ιωσηφιδης απ'οτι φαινεται θα το παραδωσει στον επομενο ή και στον ιδιο του τον εαυτο στην ιδια και παλι κατασταση! Παμε τωρα να δουμε και τα γηπεδα 5x5. Ημουν μαθητης του δημοτικου οταν χτιστηκαν το 2001-2002 και θυμαμαι ακομη εμενα και τους φιλους μου να μπαινουμε λαθραια απο τρυπες στα συρματα και να ακουμε τους μεγαλους να μας συμβουλευουν να μην πλησιαζουμε καθως το εργο δεν ειχε παραδωθει επισημα στη διαθεση των πολιτων (ειλικρινα δε γνωριζω αν μεχρι και σημερα εχει παραδοθει επισημα!). Φυσικα και τα 5x5 ακολουθησαν την τυχη της βιβλιοθηκης στο θεμα της συντηρησης μεχρι και τη στιγμη που μιλαμε. Τελος σε οτι αφορα το πολυσυζητημενο γηπεδο (χτιστηκε στη θητεια του Λιαση) ας αναφερουμε ενδεικτικα οτι το γηπεδο κριθηκε ακαταλληλο λογω καλωδιων της ΔΕΗ που περνουν ακριβως κατω απο τον χλοοταπητα ο οποιος σημειωτεον αλλαξε πανω απο 5 φορες μιας και κανεις δεν το περιποιηθηκε ποτε.Κατι εχει παρει το αυτι μας και για μια πολιτικη κοντρα που κρατουσε το γηπεδο κλειστο εδω και χρονια αλλα ποιος να τα πει αυτα(να 'ναι καλα οι ανθρωποι του Ερμη που με φιλοτιμες προσπαθειες τα 2 τελευταια χρονια περιποιηθηκαν και το γρασιδι και τους υπολοιπους χωρους). Οποτε κ.Θεοδωριδη αφηστε και παλι τα επικοινωνιακα παιχνιδια και τη μικροπολιτικη και παρουσιαστε ενα πραγματοποιησιμο και πρωτοποριακο προγραμμα για τον τοπο γιατι βαρεθηκαμε. Οσο για τον Ιωσηφιδη δεν ειναι μονο αυτα που παραμεληθηκαν αλλα τελος παντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΙΑΣΗΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα μας νομιζεις για χαιβανια αλλα και για τοσο ηλιθιους;τι εκανες ρε τοσα χρονια στο Αμυνταιο ;αλλο απο το να κανεις βολτες με τον σεριφη και να σκορπας υποσχεσεις που δεν τηρησες ποτε .οταν φευγεις απο υο καφενειο του χωροιυ γελαμε με την ψυχη μας οταν νομιζεις οτι σε πιστεψαμε μετις ψευτιες που μας τσαμπουρνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πεσ'μας οτι έβαλες και τηλεθέρμανση στο γυμναστήριο να τρελαθούμε τελείως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μη πασχιζεις τελειωμενος εισαι........Καλπονοθεια δεν σε παιρνει, τραβα σπιτι σου θα σου ανεβει και η πιεση? εχεις ομως τον Αγγελο που δεν θα κατεβει...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η λέξη "εγκαλούμε" too much! Εγκαλείτε μια δημοτική αρχή που θητεύει σε περίοδο κρίσης, με πόρους μετρημένους για την τοπική αυτοδιοίκηση και δεν εγκαλείτε τον εαυτό σας που "στα αλώνια" του ΠΑΣΟΚ φροντίζατε μόνο για τις εργολαβίες με προσωπικές απολαβές. Όλα τα δημοτικά και δημόσια κτίρια του δήμου μας είναι για τα ανάθεμα. Από το δημαρχείο μέχρι και το περίπτερο στα Πευκάκια. Δεν υπάρχει συντήρηση, δεν υπάρχει σωστή καθαριότητα. Τα 5*5 κατασκευάστηκαν για να χρησιμοποιούνται από τα παιδιά μας και από ότι βλέπω μόλις ανοίγει ο καιρός είναι γεμάτα μέχρι αργά το βράδυ. Φυσικό είναι να θέλουν ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. Όσο για τη ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ βιβλιοθήκη τώρα πλέον έχουμε το wi-fi του συνεταίρου σας Σαμαρά και η βιβλιοθήκη νομίζω πως θα έπρεπε να αλλάξει χρήση. Να δωθεί σε συλλόγους και δομές του Δήμου και να μεταφερθεί εκεί το ΚΑΠΗ που το κτίριο του θέλει μια γενννναία ανακατασκευή.
    Δεν αναφέρεσαι καθόλου στο κτηματολόγιο και στις ενέργειες που έκανες στην θητεία σου για όλα αυτά. Τέλος Πάντων μεγάλη κουβέντα αν τα "πιάσουμε ΟΛΑ"
    Υ.Γ. Η λέξη "υπονομευτές" στράβωσε τον Ρακόπουλο. Η "εγκαλούμε" ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.