Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Νίκη και έφυγε για Ευρώπη ο ΑΜΥΝΤΑΣ…



  Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Αμύντα, καθώς αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΟΡΜΗ Πάτρας και των κινήτρων που προκύπτουν, ετοιμάζουν πανηγυρική ατμόσφαιρα στο ΔΑΚ Αμυνταίου, προκειμένου να ωθήσουν τις παίκτριες στη νίκη.

  Ο Αμύντας μετά την πρόκριση στους τέσσερις  του κυπέλλου Ελλάδος, στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα, όπου αύριο Σάββατο 22/2 στις 18:00, υποδέχεται στο γήπεδο του την Ορμή Πατρών  με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ και παράλληλα την έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης.
  Το παιχνίδι κρίνεται αμφίρροπο, αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες από το συγκρότημα του Νίκου Γιώσκου, των Βαφειάδου (4η σκόρερ του πρωταθλήματος) και Τσουτσουλάκη (βασική πίβοτ), αλλά και την ενίσχυση του Αχαϊκού συλλόγου με τη Ουκρανή Σλιάκοβα (10η σκόρερ του πρωταθλήματος) από την Νέα Ιωνία.
  Σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση η τερματοφύλακας Πανδώρα Κόρρα δήλωσε: «Για μας το παιχνίδι με την Ορμή, είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα υπόλοιπα, δεν έχουμε άγχος, γνωρίζουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και αισιοδοξούμε ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

4 σχόλια:

  1. ΟΡΜΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΑΤΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΑΛΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα θα κανει ο γκογκας να ερθει με φουσκοτους αν θελει να γυρισει ορθιος στην πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμυντα παιξε για τον λαο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.