Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Εγκαινιάστηκε το ΙΕΚ Αμυνταίου…


  Ένα αίτημα πολλών ετών της τοπικής κοινωνίας έγινε πραγματικότητα, καθώς τη Δευτέρα 11/11/13 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΙΕΚ Αμυνταίου, που αρχικά στεγάζεται στους χώρους του ΕΠΑΛ Αμυνταίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Δημήτρη Ηλιάδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, Γιάννη Λιάση, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, καθώς και εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων του Ινστιτούτου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


3 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λές ότι κάποιοι εκει πέρα είχαν διπλή ιδιότητα.... δημοτικοί σύμβουλοι & εκπαιδευτές αξιοκρατικά πάντα βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουβαρίστρες ψαλιδάκια κι όλο γύρα το χωριό.
      αχ αυτός ο αργαλειός σου όλη μέρα τακ τακ

      Διαγραφή
  2. ΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΙΕΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ.ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.