Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η Δυτική Μακεδονία γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού…



  Η «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην «Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού» με το δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013.

  25 επισκέψιμα οινοποιεία από τις 8 διαδρομές του κρασιού του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» θα είναι ανοιχτά και θα σας περιμένουν τη συγκεκριμένη ημέρα, μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία στην υπόλοιπη Ευρώπη.
  Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού πραγματοποιείται και εορτάζεται από το 2009, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή σε οινοτουριστικά δίκτυα.
  Η «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά και φιλοδοξεί να θεσμοθετήσει αυτή την ημέρα και στην Ελλάδα, όπως έχει ήδη πραγματοποιήσει με την αντίστοιχη δική μας εορταστική δημοφιλή εκδήλωση στα οινοποιεία, τις «Ανοιχτές Πόρτες».
Ωράριο λειτουργίας των οινοποιείων: 11.00 - 17.00
Η είσοδος στα οινοποιεία είναι δωρεάν.



  Τα οινοποιεία  - μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» από την Διαδρομή του κρασιού των Λιμνών που θα συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού είναι:

Κτήμα Άλφα, Αμύνταιο,

Κτήμα Βογιατζή, Βελβεντό,

Κτήμα Δύο Φίλοι, Σιάτιστα,

Κτήμα Στεργίου, Μεταμόρφωση Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.